HOROSKOP

Top-lista najseksi horoskopskih znakova

Avaz.ba

9.5.2018

Svi horoskopski znakovi mogu biti seksi (a nešto je i u podznaku koji kod mnogih ljudi ima više znakova osobina nego li od sunčevog znaka), međutim neki su znakovi generalno ipak bolji u ispoljavaju svog seksepila od drugih. Neki su znakovi užareno vrući dok su drugi nešto rezerviraniji i senzualniji. Neki su prirodni zavodnici, dok drugi više vole da im druga strana pristupi. Postoji puno razlika, a ova top lista odnosi se na najseksi znakove zodijaka.

JARAC

Jarci su na samom dnu ovog popisa zbog toga što su jedan od "težih" astroloških znakova. Oni mogu djelovati sporo i inertno (osim kada je posao u pitanju), a takvi su u pitanju ljubavi i zavođenja. Njima se nikuda ne žuri pa neće iz njih u početku neće isijavati ne znamo kakva strast i seksepil. No to ne znači da se plamen neće zapaliti – a jednom kada ih osvojite ostat će veoma lojalni partneru. S Jarcem treba strpljivo, i to će se s vremenom isplatiti!

VODENJAK

Vodenjaci su zanimljivi, drugačiji i zapravo veoma dobri u krevetu. No, kada je u pitanju seksepil kojim zrače – tada je većina drugih znakova ispred njih. Ovim osobenjacima i individualistima potrebno je dosta vremena da otvore srce svom partneru, a njihova poprilično rezervirana priroda razlog je zbog kojeg su se našli gotovo na samom dnu na ovoj listi.

BIK

Bikovi jesu jedni od najsenzualnijih znakova, no ne i izravno najseksepilnijih. Uz to znaju biti prilično usporeni, tvrdoglavi i komplicirani – i to ne kriju pa se druge osobe odmah od početka upoznaju s tom njihovom stranom. S druge strane, barem su iskreni i možete znati što očekivati od njih. Zaljubljivanje u Bika može biti ili jedna od najboljih ili najgorih odluka koje ćete napraviti, sve ovisi o tome koliko ste tolerantni i spremni prihvatiti njihove mane.

 DJEVICA

Djevice su u pravilu veoma suzdržane i sramežljive u prvim kontaktima s ljudima. Upravo zbog toga nalaze se na ovom mjestu na ljestvici. No sva ta povučenost i sramežljivost mijenja se kada upozna partnera i opusti se. Tada se pretvara u pravu seks zvijer. U stvari, ovaj znak slovi kao jedan od najboljih u krevetu – naravno nakon što zadobijete njeno povjerenje.

VAGA

Možda se pitate zašto Vaga nije više na ovom popisu. Pa ipak su osobe ovog znaka veoma kreativni i ekspresivni ljubavnici. Međutim one mrze biti same i mogu biti veoma posesivne prema partneru, a ovo često vodi do negativnih iskustava u odnosima s njima. Želite li sreću u odnosu s Vagom morat ćete im pomoći otkloniti svaku sumnju i uspostaviti ravnotežu – tek tada se opustite i uživajte u najboljem seksu svog života.

BLIZANCI

Blizanci su vatreni ljubavnici, no morate ih znati stimulirati i uzbuditi na pravi način. Oni su intelektualna bića i potreban im je izazov i uzbuđenje. A to znači da ih nije lako osvojiti ili odvući u krevet. No jednom kada uspijete u tome – vrhunska zabava je zagarantirana. U ovom slučaju trud se itekako isplati.

STRIJELAC

Dobro je poznato kako Strijelci vole istraživati nove horizonte i ova osobina ne odnosi se samo na poslovne ili životne prilike. Oni su zabavni i uzbudljivi, i u spavaćoj sobi spremni na gotovo sve. S ovim znakom možete očekivati kinky iskustvo izvan okvira kojeg ćete se još dugo sjećati. Ovo je znak za one koji vole eksperimentirati.

 RAK

Iako bi mnogi za ovaj znak rekli kako su veoma sramežljivi, Rakovi itekako znaju biti seksi i zavoditi. Rakovi su seksi jer su iznimno senzualni, i nije ih strah to odmah pokazati (za razliku nešto rezerviranijih Bikova). Oni su i veoma emocionalni, što znači da s njima seks nije samo mehanički fizički pothvat, već više poetski čin u kojem se spajaju strast i ljubav. S njima se spremite na uzbudljivu vožnju, i možda ponekad plakanje nakon seksa (šalimo se).

 LAV

Lavovsku strastvenu i dominantnu narav teško je nadmašiti. Lavovi vole da ih se hvali, ali će se isto tako potruditi na najkreativnije moguće načine oduševiti i zadovoljiti partnera (pa ipak oni moraju biti najbolji, boji od bilo kojeg bivšeg ljubavnika). Ove mačkice su rođene seksualno dominantne i iz njih naprosto isijava požudno samopouzdanje – i njima to baš tako paše. Jedini problem je tendencija narcisoidnosti. Ako vam to ne smeta, samo naprijed!

OVAN

Kao i Lavovi i Ovnovi su veoma dominantni, ujedno su i strastveni ljubavnici i senzualni partneri. A sve to čini ih veoma seksi, toliko da im je teško odoljeti. Uz to jednom kad osvoje partnera neće imati problema isprobati što god partner poželi, ostvariti njihove najluđe seksualne maštarije. Zašto onda nije na prvom mjestu? Ovnovi mogu biti predominantni s potrebom da kontroliraju sve. A to je problem.

 RIBE

Za Ribe se oduvijek tvrdi kako su ovo najveći zavodnici Zodijaka. I to je točno. Ima nešto u toj kombinaciji senzualnosti, mističnosti, izražene prirodne seksualnosti i romantičnosti koja čini ovaj znak naprosto neodoljivim. Ovaj znak nije seksi na divlji, sirovi način poput Ovna i Lava, već romantično, slatko, nježno i treperavo – a to svi obožavaju.

ŠKORPION

I evo nas na broju jedan – na kojem je najstrastveniji i najseksepilniji znak među svim ostalima. Neopisivo snažnoj magnetičnosti ovog znaka teško se oduprijeti i najiskusnijima. Oni obožavaju seksualno eksperimentirati i pomicati granice i njihov apetit teško je zadovoljiti, no istovremeno imaju u sebi crtu romantike i senzualnosti. Samo pripazite da ih ne izdate, jer će se s istom strašću posvetiti planiranju osvete.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.