Ne želi izgledati kao drugi

Žena koja je dala više od osam hiljada eura za operaciju grudi: Bit ću fejk dok ne umrem

Kurir.rs
14.05.2018 16:22

Dvadesetdvogodišnja Džejd Lin (Jade) željela je da izgleda kao barbika te je tu želju sebi i ostvarila. Samo grudi su je koštale skoro 8.000 eura i uradila ih je sa 19 godina, dok je održavanje ovakvog izgleda i stajlinga izlazi oko 1.000 eura mjesečno.

Ipak, ona ističe da zarađuje i više nego što joj treba i da je za savršeni izgled u stanju da sjedi satima, pa i čitav dan.

- Osjećam da sam rođena da se bavim ovim poslom - izjavila je ona za strane medije, objašnjavajući da joj obavljanje raznih stvari pred internet kamericom zaista godi i da je mnogo toga naučila.

- Dobivam novac po minuti. Neki muškarci su mi tražili da bušim balone, da pokazujem stopala - pričala je Lin, koja, ako naiđe na nešto što joj se ne dopada - bez razmišljanja koristi dugme "blok".

Džejd ističe da je bila izuzetno nesigurna i nezadovoljna svojim prirodnim izgledom. Čak i kada neki negativni komentari stignu do nje, trudi se da ih ne čuje i da živi onako kako je uvijek željela. U tome joj pomaže majka, koja joj je velika podrška i koja ne želi ni da je vidi kako se nervira.

- Ljudi moraju shvatiti da mene ovo čini sretnom. Nikad ne bih nekoga olajavala zbog izbora koje pravi. I u suštini, komentari me ne zanimaju. Bit ću fejk dok ne umrem - izjavila je ponosno.

Džejd ne propušta priliku da stavi okolini do znanja da sada voli svoj izgled, jer se ističe, a to je bio njen cilj.

NA VRH