Lejla to ne krije: Spavam s drugim muškarcem kako bih održala sretan brak

Daily Mail
10.06.2018 22:08

Većina bračnih parova kad dođu do problema koji ne mogu sami riješiti potraži profesionalnu pomoć, ali jedna žena iz Kanbere u Australiji se odlučila na drugačiji pristup.

Lejla (Leyla) (32) je u braku 10 godina i redovno se nalazi s drugim muškarcem koji ispunjava njezine seksualne potrebe. Kaže da to radi kako bi spasila brak s čovjekom kojeg voli.

- 10 godina sam u braku i moj muž je fantastičan. Imamo mladu porodicu, oboje radimo na svojim karijerama i trudimo se provoditi slobodno vrijeme zajedno - izjavila je za britanski Daily Mail.

Unatoč tome, Lejla je rekla da je intimnost u braku davno nestala, a da njezin suprug više nije zainteresiran za taj dio braka.

Lejla je pokušavala "obnoviti" intimnu stranu svog braka, ali koliko god je pokušavala, jednostavno nije uspjela - iako je sve drugo u vezi bilo savršeno.

- Dok sam bila sretno udana, bila sam usamljena, stvarno usamljena - rekla je Lejla, koji je dodala da se u februaru učlanila na stranicu za traženje seksualnih partnera.

- Upoznala sam nekoliko lijepih ljudi i otišla sam s njima na kavu ili navečer na piće, što mi se jako svidjelo. Ali, nisam to tražila. Željela sam pronaći samo jednu osobu s kojom bih se povezala - dodala je.

I želja joj se na kraju ostvarila kad je upoznala oženjenog muškarca Džejmia (Jamieja), za kojeg kaže da ima sličnu situaciju doma kao i ona.

- S njim mi je bilo ugodno i ubrzo smo se dogovorili da se ponovo nađemo. Ne grize te toliko savjest kad u zadnji tren neko od nas mora otkazati dogovor jer smo u sličnoj situaciji - rekla je.

Unatoč svim obvezama, Lejla i Džejmi se tajno nalaze skoro svake sedmice, a tokom dana telefonski razgovaraju.

- Čujemo se par puta dnevno, znamo se naći na kafi ili brzom ručku, a ponekad čak uspijemo provesti zajedno i par sati - izjavila je Lejla.

- Otkako sam upoznala Džejmia kao da je nestao pritisak na moj brak i više nisam ogorčena na svog muža jer ne želi biti intiman sa mnom. Sad jednostavno uživam u zajedničkim satima s mužem i djecom, naš brak je kvalitetniji i mislim da nam nikad nije bilo bolje. Baš sam sretna - zaključila je Lejla.

NA VRH