HOROSKOP

Imaju previsoke kriterije pa će radije ostati same: Žene u ovom horoskopskom znaku teško nađu ljubav

Ilustracija

Kurir.rs

12.6.2018

Jedan horoskopski znak ima toliko izražajne kriterije koji ih, nažalost, često osude na samoću. To je žena Jarac. Njen stav prema životu je realan. Ona voli stabilnost i cijeni samo one ljude koji imaju određene vrijednosti u skladu sa njihovim uvjerenjima.

Žena Jarac ne voli gubiti vrijeme u životu na beznačajne ili bezvrijedne situacije. Ona prezire sanjarenja i maštovite razgovore. Žena rođena u znaku Jarca tačno može procijeniti tok pojedinih događaja i dobar je organizator. U poslu, kao i u životu, ona ne želi privlačiti pažnju drugih ljudi na bilo koji način. Ona je diskretna i radi vrijedno kao mrav.

Usamljenost je njeno utočište. Ona odlučuje da sama živi i nekako po strani. Ne možemo reći da je vrlo optimistična, a život je nešto veoma ozbiljno za nju. Žena rođena u znaku Jarca ne očekuje puno radosti i sreće od svog partnera jer ne vjeruje u čuda.

Kada dođe do zadovoljstva, ne prihvata to kao obavezu već kao pravi poklon.

Žena u znaku Jarca rijetko doživljava veliku i iskrenu ljubav. Kada voli ili još bolje, kad odluči priznati da voli, to obično biva nakon dugog upoznavanja sa muškarcem. 

Kad odluči napraviti važan korak, to je obično za cijeli život. Njen partner mora biti maksimalno strpljiv. Međutim, trebate znati da mnogi pripadnici ovog znaka često ostaju sami cijeli život. Čak i kada se žene Jarčevi udaju, a to se često dešava u zrelim godinama, više to rade iz nekog razloga nego zbog srca i iskrenih osjećanja.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.