LIFESTYLE

Izbjegavajte ove osobe: Horoskopski znaci koji su kompliciraniji nego što mislite

Ilustracija

B92

20.6.2018

Oni imaju odlične osobine, ali zbog nekih spadaju u ljude koji su naporni okolini. Na prvu loptu će vas zavarati, ali ova četiri znaka su kompliciranija od ostalih.


Ovan

Iako velikodušne i tople naravi, pripadnici ovog znaka znaju biti izuzetno teški i naporni zbog svog ponašanja usmjerenog na traženje pažnje od drugih, uključujući dramu, manipulacije, glumljenje žrtve, pa čak i seksualno zavodljivo ponašanje usmjereno na "pridobivanje ljudi".


Rak

Plemeniti Rakovi u svojim žutim minutama mogu steći brojne neprijatelje zbog kojih bi ovi oko njih radije pobjegli iz svoje kože nego trpjeli njihove ekstremne promjene raspoloženja, teškoće u kontroliranju bijesa i prolazne paranoje. 

Vaga

Veliki diplomati i jedan od najdruštvenijih znakova horoskopa ima i jednu vrlo mračnu crtu zbog kojih ih mnogi izbjegavaju, naime vrlo su skloni pasivnoj agresiji.

To podrazumijeva kontradiktorna osjećanja u trenucima stresa. Radi neriješenih osjećaja manje vrijednosti osciliraju između osjećaja manje vrijednosti i superiornosti. Ako se suoče s vlastitim ponašanjem, nemaju uvid u svoju krivicu već optužuju druge. 

Riba

Previše osjetljivi i povučeni pripadnici ovog znaka mogu biti teško podnošljivi ako ih uhvati melanholija.

Tada su pretjerano osjetljivi na svaki oblik kritike, pasivni su, neodlučni i prepuni kompleksa.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.