TAJNI IZVJEŠTAJI

NASA je navodno cenzurirala Armstrongovu poruku sa Mjeseca kako bi spriječila haos i paniku

NASA

100posto.hr

9.7.2018

Zanimljivi detalji o tome s čime su se astronauti navodno suočili na Mjesecu potječu iz intervjua neimenovanog profesora i Nila Armstronga (Neil) koji je nastao na jednom NASA-inom simpoziju, piše "100posto.hr".

U tom intervjuu profesor ispituje Armstronga šta se stvarno tamo dogodilo, na šta mu astronaut odgovara:

- Bilo je nevjerovatno… naravno, oduvijek smo znali da postoji mogućnost… činjenica je da smo bili upozoreni. Nikada nije bilo nekih pitanja o svemirskoj stanici ili gradu na Mjesecu.

Na profesorovo pitanje kako to misli da su bili upozoreni, Armstrong odgovara: "Ne smijem ulaziti u detalje, ali mogu reći da su njihovi brodovi bili daleko superiorniji u odnosu na naše, i po veličini i po tehnologiji. Bili su veliki i prijeteći".

U tajnim izvještajima, kako je rekao fizičar i profesor matematike s Univerziteta u Moskvi Vladimir Azhazha, postoji mnogo intervjua i dokumenata koji ukazuju da je moguće da su se Apolo astronauti zapravo suočili s vanzemaljskim bićima i NLO-ima kada su istraživali površinu Mjeseca.

- Nil Armstrong prenio je poruku kontroli misije da su ih dva velika, tajanstvena objekta posmatrala nakon što su sletjeli na Mjesec. Ali, njegova poruka se nikada nije čula u javnosti, jer ju je NASA cenzurirala.

Prema riječima brojnih izvora, Armstrong je tvrdio da su vanzemaljci bili prisutni na Mjesecu, i da je astronautima naređeno da odu, a mnogi istraživači NLO-a tvrde da su čak snimljene čudne strukture i građevine i sve detalje prijavio kontroli misije, koja je namjerno cenzurirala informacije u cilju sprečavanja haosa i panike među stanovnicima planete.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.