ZODIJAK

Čeka vas uzbudljivo ljeto: Ovim horoskopskim znakovima bit će ispunjena najveća ljubavna želja

Ilustracija

B92

9.7.2018

Ljeto je pred nama i svi očekujemo s nestrpljenjem dane odmora i ljetne zabave. Osim dobrog raspoloženja, topli, ljetni dani obično donesu i vruće avanture. 

Iako se svi nadamo da će zvijezde ovog ljeta biti na našoj strani, astrolozi uvjeravaju da će tokom jula i avgusta određeni horoskopski znakovi imati ipak malo više sreće u ljubavi i da će sve njihove želje biti ispunjene do kraja ljeta.

Otkrijte o kojim horoskopskim znakovim je riječ!  


Vodolija

Pripadnici ovog znaka imaju najveću šansu da naprave korak dalje u vezi ili da postanu roditelji. Najtopliji mjesec u godini će biti posebno dobar kada su u pitanju porodične veze. Ovo će biti odlično vrijeme za pokretanje ozbiljnog odnosa, a za one koji su već u vezi sada je savršeno vrijeme da kažu sudbonosno da.


Rak

Najemotivniji znak horoskopa ovogjeta imat će stvarnu sreću u ljubavnim odnosima. Konačno, moći ćete izaći iz lošeg odnosa ili upoznati savršenog partnera. Žudite za vjernim partnerom, pa ćete u junu upoznati upravo takvu osobu. Ako ste već dugo razmišljali o zračnom znaku, možda ćete imati nezaboravne trenutke koji obećavaju ozbiljnu vezu tokom jula.


Lav

Iako vatreni Lavovi misle da još nije vrijeme da se smire, ovog ljeta će promijeniti svoje mišljenje. Tokom juna, komplicirani problem će se konačno riješiti i stvari će postati jasnije nego ikada ranije. Juli i avgust su mjeseci koji će donijeti puno smijeha, ljubavi i eventualno bračne ponude. Ovo je pravo vrijeme da bar razmislite o tome. One koji su slobodni čeka nevjerovatna ljubav.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.