LIFESTYLE

Sina i kćerku podvodila dečku i njegovim prijateljima

Votson: Oduzeta joj djeca

Avaz.ba

21.7.2018

Ezi Votson (Azzie Watson, 25) iz Misurija uhapšena je zbog optužbe da je jednogodišnju kćerku i dvogodišnjeg sina podvodila svom dečku Čarlsu Grinu (Charles Green, 43), koji je mališane silovao više puta, i to u društvu prijatelja u svojoj kući u Kanzasu. Monstruozni zločin prvi je otkrio hranitelj koji se brinuo o mališanima, nakon što je pokušao dječaku promijeniti pelene.

- Tata me povrijedio. Tata, prestani da budeš zao. Tata, boli me - bile su riječi nesretnog mališana.

Nakon ovoga, hranitelj je otišao i prijavio slučaj policiji. Prema saznanjima iz istrage, Votson je kćerku odvodila kod svog momka, koji je djevojčicu s prijateljima seksualno zlostavljao čak u deset navrata, dok su dječaka silovali pet puta. Majka je uhapšena zbog uključenosti u zločin.

Kako su izjavili iz policije, osim povreda na genitalnim organima, i dječak i djevojčica imaju rane na stopalima zbog toga što su bosi hodali po kući i garaži, dok je djevojčica, nažalost, zaražena i jednom od spolno prenosivih bolesti. Nakon što su trajno oduzeti od majke, nijedno od dvoje djece nije je spominjalo.

Majka nesretne djece na suđenju je priznala da je bila seksualno aktivna sa svim optuženim muškarcima, ali da nijedan od njih nije biološki otac njene djece. Također, njoj je tokom pregleda i ispitivanja utvrđen visok nivo amfetamina u organizmu, kao i seksualno prenosive bolesti. Iz policije su saopćili da je istraga i dalje u toku i da još nisu uhapsili sve osumnjičene.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.