DRAME

Bivšu suprugu Borisa Bekera porodica zaključala u kuhinju

Bivša supruga u razgovoru sa policajcima

Avaz.ba

2.8.2018

Prava drama odvijala se u Londonu u vili slavnog njemačkog tenisera Borisa Bekera (Becker, 50). Njegova sada već bivša supruga Lili (Lilly) došla je u kuću kako bi uzela svoje stvari, ali su je tamo sačekali neprijateljski nastrojena porodica i rođaci slavnog Nijemca.

 Neprijatna situacija

Lili je, naime, stigla u kuću u kojoj je bilo pet Bekerovih članova porodice i prijatelja i, kad je pokušala uzeti stvari, oni su je zaključali u kuhinju i blokirali njen kombi, koji se nalazio na prilazu ispred vile. Zbog neprijatne situacije, Lili je bila prinuđena pozvati policiju. Ovo je drugi put tokom posljednjeg mjeseca da je policija bila u domu Bekerovih.



Beker u brojnim problemima

Iz policije je saopćeno da su izašli na teren i osmotrili situaciju te da niko nije uhapšen. Dan nakon incidenta, Beker je uslikan kako u pratnji policije iznosi torbe iz kuće.

 Privatni život

Teniserska legenda, trostruki osvajač Vimbldona, bori se proteklih mjeseci s brojnim problemima u vezi s finansijskom situacijom i privatnim životom. Osim s bankrotom i istragom britanskih vlasti, suočio se i s razvodom.

Beker i holandska manekenka objavili su u maju da se razvode nakon devet godina braka. Par je bio zajedno 13 godina i ima osmogodišnjeg sina Amadeusa. Vijest o razvodu potvrdio je teniserov advokat Kristijan-Oliver Mozer (Christian-Oliver Moser), rekavši kako odluka o prekidu nije bila nimalo lagana za obje strane.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.