LIFESTYLE

Uhapšene 52 osobe zbog orgijanja, bilo i studenata

Mnogi skrivali lica tokom hapšenja

Avaz.ba

10.8.2018

Naoružani specijalci upali su na jednu svingersku zabavu u vikendici nedaleko od Minska u Belorusiji, a tom su prilikom uhapšene 52 osobe. Kako je navedeno iz tamošnjeg Ministarstva unutrašnjih poslova, radi se o ilegalnom bordelu.

Na snimku koji je procurio na internet vide se oznojeni i polugoli svingeri kako leže na podu, a mnogi su skrivali lica prije nego što su im policajci na ruke stavili lisice. Svingeri su bili uzrasta od 20 do 45 godina, a klijentelu su činili parovi i studenti. U akciji su uhapšena 34 muškarca i 18 žena.

Istragom je utvrđeno da su zabavu vodile dvije nezaposlene osobe koje su od 2016. organizirale mnoge seksualne zabave. Posjetioci su za ulaz plaćali oko 186 dolara, dok je za žene ulaz bio besplatan. U cijenu su, osim seksa, bili uračunati hrana, pratnja, korištenje saune i bazena.

Iz MUP-a je saopćeno da je zabrinjavajuće što su svingerske zabave postale sve popularnije. Prostitucija i javne kuće ilegalne su u Belorusiji. Pružanje usluga poslovne pratnje administrativni je prekršaj, a za upravljanje bordelom slijedi i zatvorska kazna.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.