ŠOKIRALA SVE

Devetogodišnja Instagram zvijezda Lil Tej mami "sredila" otkaz

Lil Tej ( Instagram)

24sata.hr

10.8.2018

Ku*vo, upravo sam kupila Lamborghini, svi vi, se*onje, sebi ne možete priuštiti ovo s*anje! Imam samo devet godina, najmlađa sam influenserka stoljeća, po*erem se na vas, glupu sirotinju! Šta ste vi napravili od svojih života? Svi ste vi samo siromašni i ljubomorni na mene - izgovorila je devetogodišnja Instagram zvijezda Lil Tej (Lil Tay) u jednom od mnogobrojnih videa u kojima ismijava siromašne ljude te koristi vulgarne izraze.



Djevojčica dolazi iz bogate porodice, a ovakvim je objavama na društvenim mrežama stekla popularnost pa je počela i sama na tome zarađivati. 

Na Instagramu, Twitteru i YouTubeu svakodnevno se fotografira i snima u luksuznim kućama, sjedeći za volanima skupocjenih automobila i nosi najskuplju odjeću.

No, jedan videosnimak nje u automobilu gdje psuje siromašne koji je objavila na Instagramu njenu majku Angelu Tian koštalo je posla. Naime, automobil u kojem je sjedila pripadao je šefu njene majke. Prema VICE-u, Angela je zamolila šefa da njena kćer malo sjedne u njegov Mercedes Benz 500 SL. Nije bila svjesna da je Lil Tej iskoristila priliku da bi snimila provokativni video. 

- Svi ste propale siromašne ku**e, ne možete si priuštiti ovakvu pilu kao ja, "hejteri" mogu od*ebati od mene - rekla je u spornom videu Lil Tej, držeći hrpu novaca u rukama. 

Njena majka, koja je do tada radila kao agentica za nekretnine, dobila je vanredni otkaz kada je video javno objavljen, što se njenom šefu nije svidjelo.

Flexing since day 1. 👀🚙

A post shared by LILTAY (@liltayu) on

- Kad smo saznali za ovu aktivnost, morali smo je otpustiti, video njene kćerke sramota je za cijelu firmu - izjavio je Džim Lev (Jim Lew), voditelj poslovnog razvoja za "Pacific Place Group", firmu u kojoj je Angela radila. 

"Global News" kasnije je otkrio kako je svojoj kćerki dozvoljavala da se snima u luksuznom stanu koji je već bio prodat kupcima. 

king and queen of the gucci gang, who wants to join??? 🔥🤟🏽

A post shared by LILTAY (@liltayu) on

Odmah nakon incidenta, Lil Tej se javno izvinila svima koje je uvrijedila, a video je u potpunosti obrisala s društvenih mreža. Ipak, to joj nije pomoglo jer je vijest već obišla svijet. Broj njenih fanova na Instagramu s dva miliona pao je na samo 47 hiljada. 

Uprkos padu popularnosti, "najmlađa influenserka stoljeća" najavila je da će snimiti vlastitu televizijsku emisiju - o sebi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.