ZANIMLJIVO Pristala

Neobične zaruke: Zaprosio djevojku natpisom na kravi

Gotovo svake večeri je s kravama

24sata.hr
07.09.2018 08:05

Foto: Independent

Kad je riječ o zarukama, osmišljavanje originalne ideje može biti izazov. Međutim, jedan škotski farmer sjetio se nečeg potpuno novog.

Naime, Kristofer Gospel (Christopher Gospel, 30) svoju je djevojku Elidit Fraser (Elidith, 30) zaprosio tako što je na svojoj kravi Kurlitop (Curlytop), markerom za stoku ispisao: "Hoćeš li se udati za mene?" 

Kad je buduća mladenka ugledala natpis, Kris je kleknuo i zaprosio je. Elidit je pristala.

"Kurlitop je Eliditina najdraža krava", rekao je Kris te objasnio kako joj je, nakon što ju je jednom hranila iz ruke, krava postala veoma privržena.

- Elidit je gotovo svake večeri s kravama. Dok je bila na poslu, imao sam vremena ispisati poruku, a kad se vratila, predložio sam da zajedno odemo vidjeti stoku - pojasnio je Kris.

Dok su se približavali kravi Kurlitop, Elidit je nešto bilo neobično.

  • Foto: (Independent)

- Kurlitop je došla do nas i Elidit ju je pitala šta je učinila. Tad je ugledala natpis, mene kako klečim i jednostavno je rekla - da. Nije očekivala prosidbu, bila je vrlo iznenađena - rekao je Kris.

Par još nije odlučio gdje će se vjenčati, ali Gospel je rekao kako će provjeriti može li i Kurlitop biti dio njihovog najposebnijeg dana u životu.

Oglasi

NA VRH