NEVJEROVATNO Rođena potpuno crvena junica, prva takva u 2.000 godina

Fanatici zabrinuti: Pojavio se jedan od znakova smaka svijeta

Iako se smatra prirodnom anomalijom, mnogi u Izraelu i izvan njega trudili su se uzgojiti je

Index.hr
13.09.2018 08:32

Foto: Screenshot

Religiozna organizacija posvećena "svakom aspektu Svetog hrama u Jerusalemu" nedavno je objavila da je u Svetoj zemlji rođena potpuno crvena junica, navodno prva u 2.000 godina. Prema njihovim tvrdnjama, crvena junica dio je biblijskih proročanstava o drugom dolasku Isusa Krista i sudnjem danu, piše "Oddity Central".

Prema hebrejskoj Bibliji, događaji koji vode do apokalipse trebali bi se ovako odigrati: Židovi će se vratiti u Izrael nakon 2.000 godina, Sveti hram bit će obnovljen, milijarde ljudi nestat će tokom sedam godina prirodnih katastrofa, Antikrist će ustati i vladati svijetom, nedaleko od Izraela počet će Armagedon, Isus će se vratiti kako bi porazio Sotoninu vojsku i potom vodio sudnji dan.

Crvena junica spominje se u Knjizi brojeva 19:2: "Ovo je zakonska odredba što ju je Jahve naredio: Reci Izraelcima neka ti dovedu crvenu junicu, zdravu, na kojoj nema mane i na koju još nije stavljan jaram."

Iako se crvena junica smatra prirodnom anomalijom, mnogi u Izraelu i izvan njega trudili su se uzgojiti je. Prije četiri godine, Klajd Lot (Clyde Lott) iz Misisippija u Izrael je slao crvene krave kako bi pokušao ubrzati kraj svijeta. Njegove krave nisu odgovarale jer, prema Bibliji, ne može to biti bilo kakva crvena krava. "Mora u potpunosti biti iste boje, dlaka joj mora biti ravna i ne smije imati više od tri bijele ili crne dlake na sebi."

Organizacija s početka priče objavila je video junice, tvrdeći da je snimljen 28. avgusta 2018. i da je "savršena crvena junica rođena u Izraelu".

Životinja je navodno temeljito pregledana te su neki stručnjaci zaključili da je podobna da bude znak smaka svijeta. Problem za sve teoretičare zavjera jest to što krava kako raste možda više neće biti idealna.

- Pregledat ćemo je opet za tri mjeseca - najavila je ta organizacija.

Rabin Čein Ričman (Chain Richman), direktor religiozne organizacije, vjeruje da je došlo vrijeme da se izgradi treći hram u kojem će svi kršćani (živi i mrtvi) ustati i pridružiti se Kristu dok će nevjernici dobiti zasluženu kaznu u paklu. Zanimljivo je napomenuti da su svih ovih godina surađivali s Lotom pa je moguće da su njegovi bizarni pokušaji stvaranja crvenog teleta urodili plodom.

NA VRH