LIFESTYLE

Droga, opijanje i orgije sa prostitutkama za 5.700 eura

Svaka mušterija dobiva svoju sobu sa pogledom na okean, dnevnu poslugu, potpunu sigurnost i kuhare

Po dvije latino djevojke za svakog posjetioca. Mirror

Avaz.ba

13.10.2018

Kontroverzni četverodnevni seks-festival, koji nudi neograničenu konzumaciju droga, opijanje i orgije sa prostitutkama, vraća se poslije navale bijesa od prošle godine, kad su vlasti Kolumbije zabranile njegovo održavanje.

- “Seks otok” obećava dvije latino djevojke za svakog posjetioca, seks uživo, zabave na luksuznim jahtama i iznenađenja, i to sve za 5.700 eura. Sve se to odigrava na privatnom karipskom otoku, gdje muškarci mogu imati neograničen seks, mijenjati partnere i ispuniti seksualne fantazije dok se zabavljaju kao milioneri - tvrde organizatori.

Nisu otkrili lokaciju otoka, ali postoje haštagovi na društvenim mrežama s oznakama Karibi i Kolumbija. Organizatori, također, navode da su djevojke testirane i nemaju spolne bolesti. Festival traje od 14. do 17. decembra.


Zabave na luksuznim jahtama. Mirror

- Imamo 30 ulaznica za 30 gostiju, svaka uključuje društvo dvije lijepe djevojke svakog dana uz neograničenu količinu seksa tokom četiri dana. Na raspolaganju je 60 djevojaka. Događaj se održava na privatnom otoku, a dozvoljena je i upotreba droge, jer ih i djevojke konzumiraju – navode organizatori.

Na otok se može doći u paru, ali je fotografiranje zabranjeno. Ako se umore od seksa, droge i alkohola, klijenti mogu igrati odbojku ili se opuštati na plaži. Svaka mušterija dobiva svoju sobu sa pogledom na okean, dnevnu poslugu, potpunu sigurnost i kuhare.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.