SRBIJA

Saloni za masažu pokriće za klasičnu prostituciju

Usluge traže ugledni advokati, ljekari, profesori, studenti, ali i mladi nabildani momci željni provoda

Klijent bude nag, a djevojke u donjem vešu

Alo.rs

21.10.2018

Veliki broj salona za masažu u Srbiji zapravo je samo pokriće za klasičnu prostituciju, što veliki broj djevojaka ne zna pa upada u kandže mafije. Tako je i Beograđanka Lola V. (29) iz Beograda, nezaposleni fizioterapeut, upala u tu zamku kada se javila na oglas u kojem je tražena radnica za rad u salonu za depilaciju i masažu.

 Dva stola

- Salon se nalazi u strogom centru grada i ima dio u kojem su bila dva stola za masažu odvojena paravanom i džakuzi. Dočekala me djevojka, koja se predstavila kao sekretarica. Odmah sam shvatila da sam došla u mini kupleraj, koji se lažno oglašava kao salon za masažu - ispričala je Lola.

Ona kaže da se u salonu čula prigušena muzika, a da su roletne bile spuštene, te kako je vidjela da tu nešto ne štima. Također je istakla kako joj je sekretarica rekla da je to salon s renomeom i da postoji deset godina te da ima stalnu klijentelu koja traži posebnu istočnjačku masažu sa završnicom.

Iako je shvatila o čemu se radi, pristala je na posao jer joj je novac bio neophodan za stanarinu i život. Dodala je da su u salonu radile i priučene maserke, a usluge su tražili ugledni advokati, ljekari, profesori, studenti, ali i mladi nabildani momci željni provoda.

 Cijene različite

Lola je navela da običnu relaks masažu traži malo mušterija, dok su erotsku, koja podrazumijeva relaksacionu masažu cijelog tijela uz masiranje apolnog organa i dovođenje do vrhunca, svi htjeli. Masaže se, dodaje, obično rade tako da klijent bude nag, a djevojke su u donjem vešu.

- Cijena za masažu od pola sata s ručnom završnicom je oko 1.000 dinara, a masaža i oralni seks oko 1.500 dinara. Pola sata masaže i seksa je 3.000 dinara, a komplet 50 eura - kaže Lola, koja je na zahtjev klijenata išla i na kućne adrese po Srbiji.

Iz posla je izašla kada je našla posao na jednoj privatnoj klinici kao fizioterapeut.


 Makro i penzionerke 

Policija i tužilaštvo teško staju na put ovoj mreži prodavaca ljubavi, jer saloni stalno mijenjaju brojeve telefona, sele se s lokacije na lokaciju i ne ostavljaju dokaze za sobom. Često se otkriju po prijavi građana i makroi često prijavljuju jedan drugoga. Makroi više nisu žestoki momci s margine, već i bračni parovi, penzioneri, ali i sasvim mlade djevojke. Zabilježeno je da je kao makro radila i jedna penzionerka. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.