STRAVIČNO

Šestogodišnjakinja, žrtva zlostavljača iz školskih klupa, hospitalizirana zbog anksioznosti

Ona je nebrojeno puta hospitalizirana zbog posljedica koje na njeno zdravlje ostavlja anksioznost

Facebook

Index.hr

1.11.2018

Hiljade ljudi pružile su podršku jednoj djevojčici nakon što je njena majka Keri Goledž (Carrie Golledge) iz Tivertona u Devonu objavila na Facebooku fotografiju posljedica koje na njenu kćerku ostavlja zlostavljanje u školi.

Keri je ispričala da se njena kćerka Sofija (Sophia) razboljela od stresa koji su uzrokovali okrutni kolege. Na fotografiji koju je objavila njena kćerka leži na bolničkom krevetu.

- Evo što vam zlostavljanje čini. Ovo je moja šestogodišnja kćerka u bolnici zbog zlostavljanja - napisala je pored fotografije koja je dosad podijeljena 211.000 puta.

Opisala je kako je Sofija prestala jesti te je jedne noći povraćala 20 puta u sat zbog posljedica koje su na nju ostavili postupci njene "najbolje prijateljice".


- Ovo je moje dijete koje je nebrojeno puta hospitalizirano zbog posljedica koje na njeno zdravlje ostavlja anksioznost. To je moje dijete koje su ukorili da "priča bajke u školi". Dijete kojem se na društvenim mrežama rugaju roditelji djece koja je zlostavljaju samo zato što ima čisto srce. Kad sam pokušala riješiti taj problem s upravom škole, rekli su da su ''šestogodišnjaci takvi" - napisala je majka unesrećene djevojčice.

Nekoliko dana kasnije Keri je zahvalila svima koji su njoj i njenoj kćerki pisali komentare podrške, a otkrila je da je kćerku upisala u drugu školu.

- Vratili ste mi vjeru u ljude koju sam izgubila posljednjih mjeseci - dodala je ona.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.