ŠOKANTNO

Nisam mogla da stojim,a onda sam čula da otkopčava šlic: Sin poznatog hrvatskog ljekara i njegov drug drogirali pa silovali djevojku

Sada, nemam potrebe ni za čim

Ilustracija

Blic.rs

23.11.2018

Zbog sumnje da su zajedno silovali 22-godišnju Zadranku, Županijsko državno tužilaštvo u Zadru (ŽDO) podiglo je nakon nešto manje od četiri mJeseca istrage, optužnicu protiv dvojice Zadrana (21 i 22 )godine. 

Mladići su uhapšeni 31. jula kada su privedeni istražnom sudiji koji im je odredio jednomjesečni pritvor.

Prema policijskoj kaznenoj prijavi, 21-godišnjak je osumnjičen za dva kaznena djela, spolni odnos bez pristanka i teško kazneno djelo protiv spolne slobode počinjeno "zajedno s jednim ili više počinitelja pri čemu je prema istoj osobi izvršeno više spolnih odnosa ili s njim izjednačenih spolnih radnji". Za to drugo kazneno djelo optužen je i 22-godišnjak. Jedan od optuženih je sin poznatoga zadarskog ljekara, prenosi "Slobodna Dalmacija". 

Njihova žrtva se obratila listu "Slobodna Dalmacija" i dala svoju potresnu ispovijest.

– Želim jednog dana da imam djete. Želim da imam normalan život. Želim vjerovati nekoj osobi. Sada, nemam potrebe ni za čim. Ne sviđam se sama sebi. Na svoje tijelo gledam kao na alat. Znam da mi je izraz lica od te večeri drugačiji. Ne prepoznajem se. U meni je druga energija. Nisam više ista osoba... – kazala je 22-godišnja djevojka iz Zadra.

Ona je ispričala da vjeruje da su joj podmetnuli drogu u piće. 

Nakon što je te večeri završila cjelodnevnu radnu smjenu u jednom ugostiteljskom objektu, odlučila je malo da ode na piće. 

– Prvo piće sam sama platila, drugim me počastio konobar. Nakon tog drugog pića osjetila sam neku mučninu, nije mi bilo dobro. Kasnije sam shvatila da je taj konobar dobro znao društvo mladića za susjednim stolom. Bilo ih je pet, a među njima i jedan od mojih silovatelja, nazovimo ga Marino. Prije te večeri njega i njegovog prijatelja nikad nisam upoznala. Među tim mladićima za stolom bio je i jedan kojeg sam znala iz viđenja. Svi su bili moji vršnjaci, nešto smo se međusobno šalili i oni su me pozvali za svoj sto. Došla sam i sela na prazno mjesto, pored Marina. Činio se kao drag momak. Častili su me još jednim pićem, popila sam ga, misleći da će mi umanjiti muku, ali bilo mi je samo gore. Nakon pola sata predložili su da idemo na plažu, gde ćemo nastaviti druženje. Otišli smo zajedno. Ja sam jedva stajala na nogama. Povraćalo mi se, svi su se razbježali, a ja sam na plaži ostala sama u društvu s Marinom. Bio je prema meni okej, čak smo se u jednom trenutku poljubili - ispričala je djevojka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.