LJUBAVNE VEZE

Milanka Opačić u vezi sa 10 godina mlađim konobarom iz Srbije

Opačić je priznala da je u sretnoj vezi s Gospavićem te da su se upoznali u Dubrovniku, gdje je on imao sezonski posao <195> Beograđanin se zbog nje preselio u Zagreb

Opačić i Gospavić zajedno na humanitarnom balu. Gloria

Avaz.ba

14.12.2018

Nekadašnja potpredsjednica Vlade i Hrvatskog sabora te ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić (50), koja je prije nekoliko sedmica iz Socijaldemokratske partije prešla u Klub zastupnika Milana Bandića, ima novu ljubav. Ona je, naime, u vezi sa 10 godina mlađim Beograđaninom Nemanjom Gospavićem, kojeg je ljetos upoznala u jednom dubrovačkom restoranu, u kojem je radio kao konobar.  

 Iznenadila sve

Oni su viđeni zajedno na balu koji je organizirao Crveni križ. Bivša političarka SDP-a u Kristalnoj dvorani iznenadila je sve pojavivši se s novom ljubavi, a “Glorija” saznaje da se radi o 40-godišnjem Beograđaninu, koji se zbog hrvatske političarke preselio u Zagreb.

Kako se Opačić tokom svoje dugogodišnje političke karijere skoro nikad u javnosti nije pojavljivala u društvu muškaraca, osim sa stranačkim kolegama, mnoge je iznenadilo kad je Opačić na humanitarni bal Crvenog križa u zagrebački hotel “Westin” stigla u društvu javnosti nepoznatog markantnog pratioca.

Iako je Opačić oduvijek bila poznata po njegovanom izgledu i istančanom odjevnom stilu, zbog čega su je domaći modni stručnjaci svrstavali među najljepše i najbolje odjevene političarke, te je večeri u Kristalnoj dvorani posebno blistala, i to ne samo zbog izazovne crne haljine. Uza se je, naime, imala zgodnog pratioca.

Usvojila djevojčicu

Opačić je priznala da je u sretnoj vezi s Gospavićem te da su se upoznali u Dubrovniku, gdje je on imao sezonski posao. Nedugo zatim Gospavić se preselio u Zagreb, gdje sada žive zajedno, a Gospavić i trenutno radi kao konobar u jednom zagrebačkom kafiću. Ona je do sada sakrivala svoj privatni život, a ono što je poznato jeste da je 2003. godine usvojila djevojčicu Lanu i odlučila da se sama brine o njoj.

Prijelomni trenutak i u karijeri i privatno

Zagrebačka političarka Milanka Opačić uistinu može reći da joj je 50. godina života prijelomna i u karijeri i privatno. Nedavno je podigla prašinu kad se nakon skoro tri decenije članstva ispisala iz Socijaldemokratske partije i postala nezavisna zastupnica u saborskom klubu stranke Milana Bandića, a sada je mnoge ostavila bez teksta pojavivši se prvi put na javnom mjestu u pratnji naočitog muškarca, a da nije riječ o nekom stranačkom kolegi.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.