KIOSK

Seksi voditeljica javno prozvala muškarca koji joj je snimao stražnjicu

Sol Peres postala popularna širom svijeta zahvaljujući svojoj odvažnosti

Svaka žena trebala bi se zauzeti za sebe u ovakvim situacijama. Screenshot

Avaz.ba

5.2.2019

Argentinska voditeljica vremenske prognoze Sol Peres (Perez) postala je popularna širom svijeta, a sve zahvaljujući svojoj odvažnosti. Naime, zanosna plavuša javljala se uživo u emisiji "Gente Opinando", a iza nje su se našli brojni fanovi koji su taj trenutak snimali mobitelima. 

Jedan muškarac istaknuo se u masi jer je navodno snimao njenu stražnjicu, što je primijetio voditelj u studiju po načinu na koji drži svoj mobitel i rekao joj.

To je Sol isprovociralo pa je odlučila reagirati. Prišla je dotičnom i upitala ga snima li ju, što je on potvrdio i objasnio kako video šalje kolegama s posla.

- Okej, ali šta snimate? Bila sam okrenuta leđima. Momci iz studija tvrde kako ste snimali stvari koje ne bi trebale biti snimane - nastavila je Peres i iznenadila javnost svojom izravnošću.

Na to joj je muškarac odgovorio: ''Hoćete li me pustiti da stojim naprijed i snimam?''

Voditeljica mu je rekla da to ne smije te kako bi bilo uredu da je stajao naprijed i snimao ju sprijeda. 

- Ako ste snimali moju stražnjicu, to nije bilo uredu - zaključila je. 

Mnogi su njeni hrabri čin ipak osudili istaknuvši kako na društvenim mrežama često dijeli lične fotografije u pomalo eksplicitnom izdanju i s naglaskom na atributima, ali su se složili da bi se svaka žena trebala zauzeti za sebe u ovakvim situacijama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.