KIOSK Bizarna situacija

Srbijanac otvorio kovčeg majke prije sprovoda pa doživio šok

Skoro sahranjena na tuđem grobnom mjestu i u tuđem sanduku

Index.hr
18.02.2019 14:32

Srbija: Pogrebnici zamijenili kovčege s tijelima dviju žena

Foto: Arhiv

Radmila Jovanović iz Male Ježevice u Srbiji skoro je sahranjena na tuđem grobnom mjestu i u tuđem kovčegu.

Naime, pogrebnici su zamijenili kovčege s tijelima dviju žena pa je tako 57-godišnja preminula žena skoro zauvijek ispraćena na pogrešnom mjestu.

Ono što je situaciju učinilo još bizarnijom je to što su spomenuti pogrebnici Radmilu odjenuli u odjeću trećeg pokojnika. 

- Malo je nedostajalo da ne završim na psihijatriji, ne samo ja nego i moja sestra, otac i ujak -  rekao je Slaviša Jovanović, sin preminule Radmile koji je primijetio šta se dogodilo kada je sa sestrom došao u bolničku kapelu odjenuti majku za sprovod.  

Kada su otvorili kovčeg, vidjeli su nepoznato i znatno starije lice koje nije nalikovalo onom njihove majke. 

- Pogrebnici su nam rekli kako je to naša majka, ali da joj se lice promijenilo u dva dana te da ju je teško prepoznati. Nisu nas u to uvjerili, a novi šok sam doživio kada sam vidio da je obučena u muško odijelo - prisjetio se Slaviša.

Potom je u kapelicu stigla i doktorica koja je potpisala Radmilinu smrt te je tako potvrdila grešku koju pogrebnici nisu htjeli sami priznati. 

- To nije ta žena, to je ona baka koja je preminula jučer - rekla je doktorica. 

Naposljetku se ispostavilo kako je Radmila prevezena u kapelu Bakionicu, i to na isti dana kada je planirana sahrana bake koja je slučajno stavljena u Radmilin kovčeg. 

Porodici preminule bake odmah su javili šta se dogodilo pa su tijela na vrijeme zamijenjena.

Komentari

NA VRH