KVALITET Prva žalba

Naručila haljinu u popularnoj trgovini pa se šokirala kako izgleda uživo

Jedan u nizu web shoppinga

Avaz.ba
22.02.2019 17:36

Izgled slike na stranici i uživo

Foto: Screenshot

Mislila je da će to biti još samo jedan u nizu običnih web shoppinga, ali se prevarila i postala je hit na društvenim mrežama. 

Naime, studentica Šarlot Olifi (Charlotte Olliffe) iz Surija naručila je u online trgovini "Pretty Little Thing" haljinu za 25 eura, a kada joj je njena pošiljka stigla uslijedio je šok - haljina je izgledala potpuno drugačije uživo.

Kratka haljina na preklop pokazala se opasno prekratkom pa se Šarlotino donji veš vjerovatno vidi prilikom svakog pokreta.

Osim toga, dekolte u obliku slova V je predubok pa je nemoguće od očiju slučajnih prolaznika sakriti kakav grudnjak nosite ispod ovog (vrlo hrabrog) modnog komada.

Studentica se odlučila požaliti na Twitteru, ali je dodala i kako i dalje misli da je "PrettyLittleThing" općenito dobar "brend" odjeće, ali sve ovisi o tome što naručujete.

Ali, ovo nije prvi put da se kupci žale spomenutom brendu zbog kvalitete odjeće, a kako se niko iz brenda nije obratio javnosti, pretpostavlja se da njih žalbe baš i ne pogađaju previše.

Komentari

NA VRH