LAS VEGAS „Playboyeva“ zečica uhapšena i optužena za ubistvo

Sponzor joj prestao davati novac, likvidirala ga udarcima u glavu

Tarner ugasila mobilni telefon i nestala, ali ju je policija ubrzo pronašla

Avaz.ba
06.04.2019 21:57

Tarner uhapšena zbog sumnje da je ubila Bučarda

„Playboyeva“ zečica Kelsi Tarner (Kelsey Turner, 25) uhapšena je zbog sumnje da je ubila Tomasa Burčarda (Thomas Burchard, 71), za kojeg se šuška da joj je bio sponzor. On je pronađen mrtav u prtljažniku svog automobila u pustinji kod Las Vegasa. Ležao je oskudno odjeven, a policija je zaključila da ga je neko ubio udarcima u glavu. 

Naveli su i da ga je neko tukao tupim predmetom, dok se bezuspješno pokušavao odbraniti. Dvije sedmice kasnije policija je uhapsila Kelsi. Sumnjaju da je Tomas bio njen sponzor, a prema pisanjima medija, Tomas je djevojci davao novac i plaćao joj stanarinu, a upoznali su se putem interneta prije nekoliko godina.

Džudi Erp (Judy Earp), dugogodišnja partnerka ubijenog dječijeg psihijatra, kaže da je Tomas djevojci uplatio oko 300.000 dolara. Tomas je potom odjednom prekinuo s davanjem novca Kelsi i rekao joj je da joj više neće plaćati stanarinu. No, opet ju je posjetio početkom marta i platio joj stanarinu, a nakon toga je nestao. Džudi se zabrinula što joj se Tomas više ne javlja. Pozvala je policiju i odmah je osumnjičila mladu Kelsi.

Čim su mediji objavili da je Tomas ubijen, Tarner je ugasila mobilni telefon i nestala. Policija ju je kasnije našla i 8. aprila bi trebala

  • Tarner: Bila u bijegu
    Tarner: Bila u bijegu

Komentari

NA VRH