KANADA Bračni par prošle godine dobio dječaka

Mlađa je od supruga 45 godina, ali tvrdi da im je seks najbolji dio veze: Išla je s njegovim sinom u vrtić

Don jednostavno zna šta radi, pohvalila je ona svoga supruga

Avaz.ba
18.04.2019 12:34

Seksualni život im je najbolji dio veze

Foto: Facebook

Par Stefani (24) i Don Valper (Walper, 69), s razlikom od čak 45 godina, otkrio je da su bili povezani i prije nego što je iko mogao zamisliti da će njih dvoje završiti u braku.

Bračni par iz Armstronga u kanadskoj pokrajini Britanska Kolumbija su roditelji jednogodišnjeg dječaka. 

Naime, 24-godišnjakinja je išla u vrtić i školu sa suprugovim sinom iz prvog braka. 

- Poznajem Donovog sina još od predškolskog perioda. Išli smo zajedno u vrtić, osnovnu i srednju školu. Maturirali smo zajedno, a bili smo dobri prijatelji kada smo bili mlađi - ispričala je Stefani, prenosi "Daily Mail".

Ona i suprug trenutno ne razgovaraju s njegovim sinom, no prošle godine dobili su zajedničko dijete koji sada ima godinu.

- Mnogi ne razumiju da razlika u godinama može biti genijalna. Svi misle da je u pitanju nešto drugo. Pitaju me kako ga uopće mogu voljeti. Voliš nekoga zato što ga voliš - kaže mlada majka. 

Seksualni život im je, tvrde, najbolji dio veze.

- Seks je definitivno bio veliki dio iz moje perspektive. Uvijek sam se osjećao mlađe, nisam doživljavao svoje godine. Uvijek sam želio izlaziti i družiti se s mladima. Sada kada imamo dijete, stvari su se malo promijenile, no prije smo stalno imali seks - pohvalio se Don, a Stefani je dodala kako su to radili i nekoliko puta dnevno.

- Don jednostavno zna šta radi - pohvalila je ona svoga supruga.

Komentari

NA VRH