LJUBAV Savršeni partneri za neke žene

Evo zašto su kriminalci poželjniji kod žena

Bijeg od dosadne svakodnevice i adrenalin koji ova veza budi se uglavnom dopada pripadnicama ljepšeg spola

Kurir.rs
10.05.2019 22:40

Kriminalci su savršeni partneri za neke žene

Foto: Arhiv

Zloglasni Ted Bandi (Ted Bundy) je imao mnogo ženskih fanova, a voljele su ga zbog psihološkog stanja koje se naziva hibristofilija. 

Psiholozi kažu da se pod ovim terminom podrazumjeva seksualna sklonost ka osobama koje su počinile krivična djela, a žene ponajviše privlače serijske ubice, seksualni prijestupnici i vođe kulta.

- U gotovo svakom zatvoru se dogodi da se ženske radnice ili advokatice, terapeutkinje, čuvarke upuste u vezu sa zatvorenicima - kazao profesor forenzičke psihologije.

Postoje priče da je čak i Ted Bandi bio u vezi sa jednom od svojih advokatica.

 - Kriminalci su na neki način savršen partneri. Žene sve vrijeme znaju gdje je njihov muškarac, a s njim onda dijele samo pozitivna iskustva. To je jedna vrsta "sigurne" veze koju mogu kontrolirati - kazao je profesor. 

Žene nemaju obavezu da za ovakvim muškarcima čiste i peru, a kada se nađu tokom posjete u zatvoru, oni se ponašaju savršeno jer se to od njih zahtjeva da bi imali pravo na narednu posjetu.

One traže pažnju od prijatelja, porodice i medija svojom bombastičnom i uzbudljivom ljubavnom pričom, a pored toga same sebe najčešće smatraju za brižnu osobu jer su tu za čovjeka protiv koga su se svi okrenuli.

Bijeg od dosadne svakodnevice i adrenalin koji ova veza budi se uglavnom dopada ženama sa hibristofilijom.

Muški prijestupnici su često dobri manipulatori, pa se ne zna da žene privlače iz razloga što su osuđeni ili što one lično vjeruju da su nevini i nepravedno optuženi.

Komentari

NA VRH