ŠOKANTNO

Jutjuber u usta ljubio sestru i zgrozio internet, a sada je navalio i na rođenu majku

Objavljuje pod korisničkim imenom PrankInvasion

Kris Monro: Sve za lajkove. Screenshot

Net.hr

18.5.2019

Kris Monro (Chris Monroe) zgrozio je internet prošloga mjeseca kada je podijelio video u kojem ljubi ženu za koju tvrdi da mu je polusestra. Jutjuber, koji objavljuje pod korisničkim imenom PrankInvasion, snimio se kako razmjenjuje poljupce s Kejtlin Okonor (Kaitlyn O’Connor), nakon što ju je “špijunirao” po kući.

Video ima više od 7,5 miliona pregleda, a 42.000 osoba komentiralo je njegov čin. Gnušanje na prizor ljubljenja sa sestrom još se nije slegnulo, a jutjuber je ponovo šokirao pratioce. U novom videoisječku Amerikanac ljubi još jednu važnu ženu u svom životu – svoju rođenu majku.

Samoprozvani majstor podvala objasnio je kako je odlučio nagovoriti mamu na poljubac iako je ona nekoliko puta ponovila da to ne želi učiniti. Na koncu je žena popustila da bi njen sin ponovo imao viralni hit, na kojem će zgrnuti masnu lovu.

Nakon što je izgubila u igri “kamen – papir – makaze”, Krisova majka razmijenila je sa sinom poljubac u usne, koji je trajao jednu sekundu, ali ih je oboje ostavio prilično osramoćenima. Traumu će zasigurno brzo zaboraviti jer je video dosad pregledan gotovo milion puta, a objavljen je 4. maja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.