AFERE Bivša ruska gimnastičarka Alina Kabajeva

Putinova ljubavnica rodila blizance: Pola medicinskog osoblja je zbog toga izbačeno s odjeljenja

Kremlj nikada ne govori o privatnom životu ruskog predsjednika

Telegraf.rs
21.05.2019 15:55
View this post on Instagram

«Спортсменка, комсомолка и настоящая красавица!» Алина Кабаева 12 мая отмечает свой день рождения. Российская гимнастика неизменно ассоциируется с именем Алины Кабаевой. Награды блестящей гимнастки, рекордсменки книги рекордов Гиннеса можно перечислять бесконечно долго — олимпийское золото, многократные победы на чемпионатах России, Европы и мира. Мы от всей души поздравляем самую яркую, несравненную, искреннюю и талантливую , лучезарную Алину Маратовну , нашу королеву художественной гимнастики, С днём рождения! ❤️❤️❤️ спасибо вам за вашу любовь к детям , любовь к этому восхитительному виду спорта, за все, что вы делаете для художественной гимнастики! 🙏❤️ пусть ваш огонь любви не угасает никогда! Большого вам счастья и успехов во всем ❤️#алинакабаева #rhythmicgymnastics #rhitmicgymnastic #художественнаягимнастика #алина#кабаева#спорт#хг#королевагимнастики #спортроссии #alinakabaeva #happybirthday #rgrussia

A post shared by Sport_Style74 (@sport_style74) on

Bivša ruska gimnastičarka Alina Kabajeva, za koju se priča da je u dugogodišnjoj vezi s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, navodno je nedavno rodila blizance, pišu ruski mediji, a prenosi ''Daily Mail''.

Alina se po ovom pitanju nije oglašavala u medijima, a Kremlj nikada ne govori o privatnom životu ruskog predsjednika.

Izvori bliski Kabajevoj su rekli da ne žele komentirati glasine.

Prema pisanju ruskih medija, čitav četvrti sprat u Istraživačkom centru za akušerstvo, ginekologiju i perinatologiju je ranije ovog mjeseca sređen kako bi se tu smjestila bivša gimnastičarka i poslanica u Putinovoj partiji, prenose izvori.

Jedan od vodećih portala u Moskvi je objavio ovu priču, koju je poslije iznenada izbrisao. Sergej Kanev, istraživački novinar koji je blizak ruskim obavještajnim službama, ističe da je Alina rodila blizance.

Obaviješten je da je angažiran veliki broj oficira službe sigurnosti, koji su pregledali svaki kutak porodilišta prije njenog dolaska.

- Pola medicinskog osoblja je izbačeno s ovog odjeljenja - rekao je on, pozivajući se na vlastiti izvor.

Poznati ljekar iz Italije je bio taj koji je pomagao na porođaju, uz asistenciju poznatog akademika, direktora medicinskog centra.

- Majka je rodila dvojicu dječaka. Morao je obaviti carski rez - rekao je on.

Priča je prvobitno bila otkrivena na internet-stranici Dom2Life koju kontrolira tajkun Aleksandar Karmanov. Vijest je objavljena 12. maja, kada je Kabajevoj bio rođendan.

Intrigantno je to što je Karmanov blizak oligarhu Arkadiju Rotenburgu, jednom od Putinovih najstarijih prijatelja.

Izvještaj o rođenju blizanaca je samo jedna u nizu priča o Alini koje su se posljednjih mjeseci pojavile u ruskim medijima. 

Jedan medijski analitičar kaže da mu se čini da se protiv nje navodno vodi kampanja, ali da mu nije jasno ko stoji iza toga.

Jedna od teorija je da priče potječu iz Ukrajine, koja s Rusijom nije u dobrim odnosima od 2014. godine.

Uprkos pričama da je Kabajeva tajna prva dama Rusije i da je navodno u vezi s Putinom, već duži niz godina, ona se rijetko pojavljuje u javnosti.

Nije viđena od oktobra prošle godine, kada je odbranila doktorsku tezu o obučavanju predškolske djece u ritmičkoj gimnastici.

Posljednjih godina Kabajeva je više puta demantirala da ima djecu, ali to nije prekinulo tračeve da ona s Putinom ima tajnu porodicu.

Neki mediji prenose da je Kabajeva navodno u januaru ove godine otišla u Švicarsku, a da je s njom bio trogodišnji dječak, koji je navodno njen i Putinov sin.

Godine 2015. se, također, dosta pisalo da se Kabajeva porodila i da je Putinu rodila sina na jednoj klinici u Švicarskoj.

Komentari

NA VRH