SVIJET

Procurila snimka Trampa tokom zabave s Epštejnom i mnoštvom djevojaka

Navodno se radi o čirlidersicama američkog nogometnog kluba Bufalo bils, a zabava je održana u Trampovom klubu "Mar-A-Lago"

Detalj sa zabave. Screenshot

Avaz.ba

17.7.2019

Predsjednik Sjedinjenih Američkih država Donald Tramp (Trump) organizirao je 1992. zabavu s milijarderom i pedofilom Džefrijem Epštejnom (Jeffrey Epstein), koji već drugi put čeka suđenje zbog trgovine ljudima za seks.

On je optužen za seksualno zlostavljanje, silovanje i prostituciju maloljetnih djevojaka od kojih su najmlađe imale 14 godina.  

Američki NBC objavio je snimku te zabave iz svog arhiva, na kojem su Tramp i Epštejn okruženi djevojkama.

Navodno se radi o čirlidersicama američkog nogometnog kluba Bufalo bils, a zabava je održana u Trampovom klubu "Mar-A-Lago". 

Američki predsjednik u jednom je trenutku uhvatio jednu od djevojaka i potapšao je po stražnjici. Također, Tramp pokazuje Epštejnu jednu od djevojaka prstom i govori mu nešto na uho. Iako se zbog muzika ne čuje šta mu tačno govori, NBC je analizirao snimku i zaključio da Tramp kaže: "Pogledaj nju, tamo iza... Ona je zgodna." 

Tramp je dodao još nešto, što američki medij nije mogao utvrditi, no očito je Epštejnu bilo vrlo duhovito jer je gotovo pao na pod od smijeha. 

Američki medij je iz arhiva izvadio ovaj snimak jer je Tramp negirao da je bio prijatelj s milijarderom pedofilom.

- Pa, poznavao sam ga kao što su ga svi u "Palm Beachu" poznavali. Bio je inventar u "Palm Beachu". Mislim da nisam razgovarao s njim 15 godina. Nisam bio fan - rekao je Tramp.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.