NEVJEROVATNO

Bludne učiteljice haraju SAD: Šalju obnažene fotografije, škakljive poruke, odvode maloljetnike kućama

Statistika pokazuje da je čak 4 posto slučajeva, u kojim su žene napadači, riječ o nastavnicama

I.K./Avaz.ba

19.7.2019

Stefani Piterson. Facebook

Stefani Piterson (Stephanie Peterson), 26-godišnja učiteljica sa Floride dobila je trogodišnju zatvorsku kaznu jer je spavala sa jednim od svojih maloljetnih učenika. Četrnaestogodišnjem dječaku nastavnica je slala eksplicitne fotografije, a kasnije se ispostavilo i da mu je davala i marihuanu. 

Prema pisanju američkih medija, Piterson je bila u braku, a muž joj je bio vatrogasac. Svaki put kad bi muž bio na dežuri, nastavnica je dječaka dovodila kući. 

Sve je, utvrđeno je kasnije, počelo dopisivanjem na Snapchatu, potom mu je poslala svoju sliku pod tušem da bi na kraju prešla sve granice te se upustila u spolne odnose s dječakom. 

Na sudu se branila kako boluje od bipolarnog poremećaja što je bila olašavajuća okolnost prilikom izricanja presude. Sudija je na kraju ipak kazao kako mora platiti za svoj greške. 

Bludnu učiteljicu policiji je prijavila majka dječaka.   




Kori Brd. Agencije

Šest godina zatvora dobila je Kori Brd (Cori Beard), trenerica šrednjoškolske fudbalske ekipe "Vernon Hills". Ona je, naime, tokom 18 mjeseci rada imala seksualne odnose sa 2 maloljetnika. 

Brd je jedna od rijetkih nastavnica koje nisu izrazile kajanje. Prijetila joj je kazna imeđu 4 i 15 godina, a na kraju je osuđena na šest godina zatvora. 

Nije poznato da li ih je trenerila ili su bili učenici u školi u kojoj je radila. Policija je potvrdila da spolne odnose s učenicima nije imala u školi.





Marks nije osuđena. Agencije

Bez kazne je prošla, 24-godišnja Amerikanka Medlin Marks (Madeline Marx), koja je u srednju školu "Kettering Fairmont" u Ohaju došla kao zamjenska nastavnica. 

Njene gole fotografije počele su kružiti školom, a nije dugo trebalo da se ustanovi da ih je poslala nekom od svog učenika. 

Ona se teretila za spolne odnose sa 16-godišnjakom i pružanja oralnog seksa 17-godišnjaku no na kraju se izvukla samo s uvjetnom kaznom. 



Stefani je udata i majka je četverogodišnjeg djeteta. Agencije

Stefani Prut (Stephanie Pruett), 28-godišnja nastavnica iz Alabame, koja predaje historiju i izborni predmet Bibliju čeka suđenje. 

Ona se sumnjiči za seksualni odnos sa 17-godišnjakom.

Uhapšena je nakon anonimne dojave dva učenika, a u čeka je, prema svemu sudeći, 20 godina zatvorske kazne. 

Nakon provedenih ispitivanja, policija je otkrila kako je učiteljica imala odnos s učenikom koji je trajao najmanje šest mjeseci. 

Iako nije bilo prisile u ovom slučaju - stvari su jasne, pišu američki mediji, riječ je o kaznenom djelu.

Inače, Stefani je udata i majka je četverogodišnjeg djeteta. 


Aleksandra Vera. Agencije

Deset godina kazne dobila je 25-godišnja nastavnica Aleksandra Vera (Alexandria). 

Ona je, kako je kazala svojevremno, bila u vezi sa 14-godišnjim dječakom. Na suđenju je tvrdila kako su dječakovi roditelji znali za njihovu vezu, te da su je odobravali. 

Vera je, nakon seksualnog odnosa sa 14-godišnjim dječakom, ostala u drugom stanju. 




Britani Zamora. Agencije

Ovakvih primjera je, u posljednje vrijeme, na pretek širom Sjedinjenih Američkih Država, a statistika pokazuje da je čak 4 posto slučajeva, u kojim su žene napadači, riječ o učiteljicama ili nastavnicama. 

Posljednji takav slučaj bila je Britani Zamora (Brittany), 27-godišnja nastavnica iz Arizone koja je, prije nekoliko dana, zbog seksualnih odnosa sa svojim 13-godišnjim učenikom osuđena na 20 godina zatvora. 





Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.