SRBIJA Policija pozvala porodicu, kad su čuli šta se desilo, naljutili se

Koliki maler moraš biti: Muškarac popio tri "vijagre" pa skončao na švalerki

Tijelo poslato na obdukciju, koja je potvrdila da je umro od srčanog udara

Avaz.ba/ Kurir.rs
15.08.2019 22:39

Tragedija se dogodila u prigradskom naselju Stepin gaj

Foto: Agencije

Beograđanin (57) iz naselja Kaluđerica preminuo je od srčanog udara u svom automobilu tokom seksualnog odnosa sa svojom tri godine starijom partnericom nakon što je uzeo prekomjernu dozu preparata za potenciju.

Kako "Kurir" prenosi, ova nesvakidašnja tragedija dogodila se prije nekoliko dana, oko dva sata ujutru, u beogradskom prigradskom naselju Stepin gaj u Velikom Mokrom Lugu.

- Muškarac je u šumu došao automobilom sa svojom djevojkom, koja je tri godine starija od njega. Planirali su imati odnos u kolima, pa je on posegao za lijekovima za potenciju "vijagra", koje je sa sobom ponio. Popio je jednu tabletu, ali pošto ona nije odmah djelovala, odlučio je popiti još dvije, iako je na uputstvu jasno naznačeno da dejstvo stimulansa počinje tek za pola sata - kazao je za "Kurir" dobro obavješten izvor.

Međutim, u trenutku kada su stupili u seksualni odnos, nesretnom čovjeku je pozlilo.

- Prekomjerna doza izazvala je toliko jak srčani udar da je nesretni čovjek na mjestu ostao mrtav. Unezverena žena uspjela je nekako ga pomjeriti, a kada je vidjela da ne daje znake života, odmah je pozvala Hitnu pomoć. Ljekari su dali sve od sebe da ga vrate u život, ali bezuspješno - dodaje naš sagovornik.

Tijelo poslato na obdukciju, koja je potvrdila da je umro od srčanog udara.

- Zanimljivo je da se u Stepinom gaju, odmah nakon policije, pojavila i porodica žene koja je prijavila slučaj. Naime, ona je u panici pozvala svog zeta i unuku, pa su oni došli po nju - kazao je sagovornik za "Kurir".

Policija, koja je satima radila uviđaj, imala je te noći i neprijatnu dužnost da obavijesti porodicu preminulog o tome šta se dogodilo.

- Riječ je o čovjeku koji je rastavljen od supruge, a u kolima je bio sa ženom sa kojom je u ljubavnoj vezi. Kako je ovdje u pitanju zadesna smrt, policajci su morali pozvati porodicu i obavijestiti ih. Međutim, kada su kontaktirali s djecom preminulog i zamolili ih da dođu po automobil, oni su odgovorili da ih nije briga ni za njega, a ni za kola, čim su čuli od čega je preminuo i pod kojim okolnostima - naveo je izvor za "Kurir".

Komentari

NA VRH