JEZIVO Tijelo Amande Kaster još nije pronađeno

Repao o ubistvu svoje djevojke, a onda je počinio monstruozan zločin

Govorio je to sa takvom žestinom, mislim da su svi u baru koji su ga čuli u trenutku zašutjeli, kaže Mur

E. Ma. / Avaz.ba

Robert Kamu i Amanda Kaster

Foto: Agencije


Muškarac iz Kalifornije, koga je u baru "King Edi" u Los Anđelesu, čuo i snimio jedan od gostiju, repao je o tome kako je ubio svoju djevojku, a nekoliko sedmica kasnije optužen je za monstruozni zločin.

Robert Kamu (Camou, 27) iz Kalifornije optužen je za ubistvo s predumišljajem, nekoliko sedmica nakon što je uhapšen u Los Anđelesu zbog ranijeg slučaja nasilja u porodici, kada je optužen da je 22. aprila tukao i davio svoju djevojku Amandu Kaster (Custer, 31). 

Kaster je nestala krajem jula, a policija sumnja da ju je Kamu ubio 29. jula, dok je bio na uvjetnoj slobodi. Njeno tijelo još nije nađeno.

Muškarac po imenu Majkl Mur (Michael Moore), koji ga je snimio 30. jula, govorio je medijima o uznemirujućim riječima pjesme: "Ubio sam moju ku*ku i sahranio ku*ku u blatu...".

- Pomislio sam: "Je li to stvarno rekao? Ma jeste. Govorio je to sa takvom žestinom. Mislim da su svi u baru koji su ga čuli u trenutku zašutjeli. Vrijeme je stalo - prisjetio se Mur.

Policija je saopćila da je zaplijenila snimak nekoliko sati nakon što je uhapsila Kamua i našla krv i "dokaze o primjeni nasilja" u njegovoj kući. Očevici su rekli da su ga te večeri vidjeli kako stavlja Amandino "beživotno tijelo" u prtljažnik svog automobila.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na