REAGIRALA POLICIJA

Radnik osiguranja autobuske stanice mučio ženu

Došlo je do fizičkog sukoba

I. Š. / Avaz.ba

14.9.2019

View this post on Instagram

Video mučenja putnice na Autobuskoj stanici.

A post shared by infoKG.rs (@infokg.rs) on

Policija je privela radnika osiguranja M. T. koji ima 65 godina nakon vijesti da je na autobuskoj stanici u Kragujevcu mučio i zlostavljao 31-godišnjakinju. 

Pojavio se i snimak navodnog mučenja, kako je navedeno, uvrnuo joj je ruku i šutirao je nogama. 

Međutim, na snimku se vidi samo kako radnik osiguranja ne dozvoljava ženi da ustane sa zemlje, dok ona sve vrijeme doziva pomoć. Šutiranja nema na snimku. 

- Pusti me, pusti me, ne mogu da dišem - izgovara žena. 

Snimak kruži društvenim mrežama, a u komentarima se navodi da je najprije došlo do verbalnog sukoba jer joj muškarac nije dozvolio da uđe bez peronske karte, da bi mu ona zbog toga udarila dva šamara. 

- Deda nije debil, zašto niste pustili i snimak kad mu je ova fina gospođa udarila dva šamara zato što joj je rekao da ne može da uđe bez peronske karte - piše u komentaru. 

- Čovjek je postupio najnormalnije u toj situaciji, nije je povrijedio ni uputio bilo kakvu ružnu riječ. E, sad prije nego što je dospjela u ovu situaciju trebalo je dobro da razmisli šta govori i šta radi. I ja sam žena, ali treba biti realan, a prije svega kulturan, što se za nju nije moglo reći u tom trenutku - napisala je druga žena, očevidac incidenta. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.