LUKSUZ

Pogledajte kako izgleda ploveći hotel od aluminija

Brod je i "eco-friendly" zahvaljujući sasvim električnom i hibridnom sistemu

Najnoviji dodatak svijetu koncepata pametnih jahti. Agencije

Z.K. / Avaz.ba

3.10.2019

Luksuzna jahta "Sangi" najnoviji je dodatak svijetu koncepata pametnih jahti. Ploveći hotel dugačak je 55 metara i posjeduje motor visoke efikasnosti, a namijenjena je milionerima koji traže nešto drugačije. 

Brod je u cjelini konstruiran od aluminija, sa modernom platformom koja nudi daleko više prostora za goste kako u enterijeru, tako i u eksterijeru. Jahta samim tim dolazi s izobiljem prostora za relaksaciju, ali posjeduje superstrukturu koja dozvoljava modifikaciju rasporeda enterijera u skladu sa željama vlasnika.


Ima modernu platformu. Agencije

Nova jahta može primiti minimalno 10 osoba u velikom glavnom apartmanu i četiri ili pet udobnih kabina, sa zabavnim teatrom i velikodušno osmišljenim zajedničkim prostorima, koji doprinose njenoj cjelokupnoj privlačnosti. Jahta, također, ima dovoljno mjesta za dva tendera u svom proširenom prednjem dijelu, odakle se lako mogu lansirati i spakovati, ne ometajući goste na palubi.

Štaviše, brod je i "eco-friendly" zahvaljujući sasvim električnom i hibridnom sistemu, koji dozvoljava upotrebu konvencionalnog motora samo onda kad je zaista potreban. Njena snaga je optimizirana putem pametnog sistema za upravljanje.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.