PODRUGLJIVA REKLAMA Jedan je od najvećih igrača Mančester junajteda i Velsa u historiji

Rajan Gigs: Godinama je spavao s bratovom ženom, a on mu se osvetio na neviđen način

U reklami je malo šale na moj, malo na Rajanov račun. Ja se s tom pričom mogu šaliti jer sam je prebolio

Avaz.ba / Metro
13.10.2019 10:45

Rajan Gigs (Ryan Giggs) jedan je od najvećih igrača Mančester junajteda i Velsa u historiji.

Njegov brat Rodri (Rhodri) nije bio tako uspješan na nogometnom terenu, a Rajan je više uspjeha imao i kod ljepšeg spola, pa tako i kod Rodrijeve žene Nataše (Natasha). 

Od 2003. do 2011. godine Nataša i Rajan su uspješno skrivali aferu, ali jednom kad je sve izašlo u javnost, uz Rodrija je stao samo otac Deni (Danny).   

  • Rajan Gigs: Karijera obilježena skandalima
    Rajan Gigs: Karijera obilježena skandalima Foto: (Agencije)

- Sramim se svog sina Rajana - rekao je Deni kad je poznatiji brat postao velški selektor.

Ostatak porodice stao je na Rajanovu stranu, a to je pomoglo Rodriju da se makne od svih, zaboravi na prošlost, nađe novu ženu i krene živjeti mirnim porodičnim životom. 

Danas sam priznaje kako je krenuo dalje i prebolio to što se dogodilo, ali, iako i dalje ne priča s bratom, odlučio mu se "osvetiti" glumom u jednoj reklami za englesku kladionicu. Cijela reklama zapravo je napravljena tako da aludira na postupke starijeg brata.

- Ja sam Rodri Gigs i želim vam pričati o odanosti. Uvijek sam bio odan u životu. Uvijek sam išao u isti pab i uvijek sam navijao za reprezentaciju - govori mlađi brat.

Dok naručuje piće, iza leđa konobarice pojavljuje se reklama za pivo, a nakon toga Rodri gleda utakmicu Velsa, jednu od onih koju je vodio upravo njegov brat i koju je njegova reprezentacija izgubila.

- Selektor će morati odgovoriti na mnoga pitanja - čuje se glas komentatora, još jednom aludirajući na Rajanovu aferu.

Kasnije Rodri pokazuje svoje vještine s loptom te govori kako je uvijek trenirao, a da je talent precijenjen. U idućem kadru čita novine u kojima piše kako je "legenda Mančester junajteda odbijena za posao iz snova - a na kraju treneru boksa na pitanje je li ga neko naljutio odgovara "kako se ne može nikoga sjetiti"?

  • Rodri: Dok naručuje piće, iza leđa konobarice pojavljuje se reklama za pivo
    Rodri: Dok naručuje piće, iza leđa konobarice pojavljuje se reklama za pivo Foto: (Screenshot)

- Stvar je u tome što vas odanost neće odvesti nigdje u životu. Stoga, živite za nagrade - završava reklama, dok Rodri odlazi u skupom Maseratiju, jasno pokazujući šta misli o "bratovom nožu u leđa".

- Mislim da je reklama sjajna. Malo se šali na moj, malo na Rajnov račun. Nekima će biti smiješna, neke će razljutiti, ali danas živimo u svijetu u kojem je teško sve zadovoljiti. Ja se s tom pričom mogu šaliti jer sam je prebolio. Ja sam krenuo dalje, on je krenuo dalje i Nataša je krenula dalje. Briga me kako će Rajan reagirati - rekao je mlađi Gigs za "Metro".

Komentari

NA VRH