ISPOVIJEST

Na grozan način saznala da je muž vara: Odao ga račun

Prevarena supruga ubrzo je primijetila da suprug ne ispušta telefon iz ruke, a čak je postavio i šifru koju nikad prije nije imao

Kriza srednjih godina. Ilustracija

Avaz.ba

10.1.2020

Jedna Britanka (47) iskusila je na svojoj koži šta znači kriza srednjih godina u braku. Saznala je da je muž vara, i to na brutalan način.

Imali smo težak period kada je mojoj majci dijagnosticiran rak. Sada je dobro, ali tada sam bila smrtno uplašena za nju. Znam da se moj muž osjećao sigurno zapostavljeno za to vrijeme, ali uvijek sam ga voljela i vjerovala mu - započela je žena svoju priču. 

Njen suprug (52) veoma je aktivan i, osim svakodnevnog trčanja, učestvuje u organiziranju utrka. Jednog dana iznenadio je svoju suprugu kada je bezazleno izjavio kako je jedna žena koju je upoznao na trčanju veoma atraktivna.

Prevarena supruga ubrzo je primijetila da suprug ne ispušta telefon iz ruke, a čak je postavio i šifru koju nikad prije nije imao.

- Počeo je izlaziti kasno, navodno s kolegama, dok prije to nije radio. Onda mi je poklonio ljubavni privjesak i ja sam mislila da je to način da mi se iskupi što nije više toliko brižan kada smo zajedno - ispričala je žena savjetnici.

Ipak, ponašanje njenog muža nije se popravilo. Izlazio je sve više, a ona je postajala sve nervoznija.

Znala sam da postoji još neka žena u njegovom životu - priznala je. 

Naime, dok mu je sumnjičavo pregledala stvari, pronašla je račun ne za jedan, nego za dva ljubavna privjeska i sve joj je u trenutku postalo jasno. Iako je suprug odbijao priznati kako je za drugu ženu kupio privjesak, ona nije odustala dok se na kraju nije slomio i kazao da je drugi poklonio 36-godišnjoj ženi s kojom trči.

Uprkos tome, suprug je ženi rekao da s drugom ženom nije imao intiman odnos i da mu je bilo samo žao prijateljice s trčanja, jer ima porodičnih problema. Iako razočarana, supruga sada želi da se nađe sa ženom koja joj je unijela razdor u porodicu, a suprug je moli da to ne uradi.

Obećao je da neće više kontaktirati mladu partnerku u trčanju. Ipak, ne želi se odreći svoje aktivnosti, zbog čega je Britanka kontaktirala Deidre Sanders da joj pomogne s odlukom, šta i kako dalje da radi.

Ona joj je rekla da prvo treba saznati šta se zaista dogodilo, a onda se usmjeriti na to šta je utjecalo na probleme u njihovoj vezi koji su doveli do otuđivanja.

Dodala je i da se suprug ne treba odreći trčanja, ali i da ona može tražiti od njega da se priključi drugom klubu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.