ISKUSTVA

Osam priča koje dokazuju da je život s ogromnim spolnim organom pravi pakao

Obdareniji muškarci i djevojke koje su bile u vezama s njima odlučili su progovoriti i pokazati da im nije baš sve išlo bajno

Bolna iskustva. Ilustracija

Avaz.ba

12.1.2020

Obdareniji muškarci i djevojke koje su bile u vezama s njima odlučili su progovoriti i pokazati da im nije baš sve išlo bajno. 

Uprkos reklamama i brojnim proizvodima za povećanje penisa na tržištu, život s povećim spolovilom nije baš tako lagan, otkriva "BuzzFeed".

Ovo su njihove priče: 

Prvi put sam oralni seks pružala dečku s najvećim penisom koji sam ikad vidjela i doslovno mi je izazvao napad astme. Imala sam 16 godina, a moj dečko 17 i nismo imali vozačku. Morala nas je njegova mama voziti u Hitnu jer nisam imala pumpicu kod sebe. Kad ga je pitala šta smo radili prije napada, izvalio je da smo igrali lacrosse. Ni on ni ja nikad u životu to nismo igrali - ispričala je jedna djevojka. 

- Moj dečko je imao najveći penis koji sam ikad vidjela. Dok smo čekali pizzu, odlučili smo voditi ljubav u dnevnoj sobi. Bilo je prilično žustro, a u jednom trenu dečko je pogodio krivu rupu, a zbog mog otpora penis mu se savio. Kad je dostavljač došao, mogao je vidjeti mene kako se držim za guzu i plačem te mog dečka kako se drži za penis i plače. Dali smo mu dobru napojnicu da to zaboravi - požalila se druga.

- Bio je to prvi put da smo završili skupa. Nisam se bojala, već sam bila s obdarenijim dečkima. Kad je izvadio spolni organ, nije mi bilo svejedno, jer je bio ogroman. Probala sam ga staviti u usta, ali nije išlo pa smo se odmah bacili na seks uz puno lubrikanta. Nije išlo. Nikako. Završila na šivanju. I dalje smo prijatelji i znamo se nekad spetljati, ali taj prvi put bio je užasan - podijelila je svoje iskustvo djevojka pod imenom Džei.

Prilično sam obdaren i imao sam puno neugodnih iskustava. Neki dečki su povraćali nakon oralnog seksa, a neki su me čak odbili kad su ga vidjeli. Za najgore iskustvo kriv sam ja sam. Naime, imam pirsing na penisu i jednom, kad sam se oblačio, pirsing mi je zapeo o kopču remena. Nisam to primijetio i povukao sam hlače prema gore. Od bola sam pao na koljena i plakao kao beba - podijelio je jedan mladić. 

- Spetljala sam se s dečkom pod tušem, a kad je došlo do odnosa, postalo mi je loše. Činilo mi se da mi se muti pred očima pa me odveo u sobu, da zauzmemo udobniju pozu. Ponovo sam se onesvijestila i pali smo s kreveta. Pritom je njegov penis povrijeđen - napisala je jedna djevojka.

Bila sam s tipom i kad smo narušili ritam, njegovo splovilo se savilo. Čuli smo zvuk pucanja, penis mu je natekao pa smo požurili u bolnicu. Morao je na operaciju jer mu je stradao nerv u penisu. Otad je prošlo 20 godina, povreda nije ostavila posljedica, ali to nikad neću zaboraviti - opisala je Džina Mari (Gina Marie). 

- Završila sam tipom koji je imao spolni organ od 25 centimetara. Nakon oralnog seksa upustili smo se u vaginalni. Bilo je užasno bolno, a odmah nakon seksa otrčala sam u kupaonicu. On je vidio krv na penisu, a ja sam vidjela krv dok sam mokrila. Nakon nekoliko dana završila sam u bolnici, s dijagnozom razderane rodnice, infekcije mokraćnog kanala i gljivičnom infekcijom zbog tog seksa - požalila se Džuli (Julie).

- Bila sam s prijateljem koji je imao najveći penis koji sam ikad vidjela. Iako smo imali dugu predigru, seks je bio prebolan pa sam mu pružila oralni seks. Kad sam otišla u kupaonicu nakon toga, vidjela sam da su mi ruke, lice i bedra prekriveni krvi. Vratila sam se u sobu, a posteljina je izgledala kao poprište zločina. Uhvatila me panika pa sam pozvala taksi. Zgrabila sam jastuk i utrčala u taksi. Bila sam sva krvava, s krvavim jastukom u rukama, taksist je, vjerovatno, mislio da sam nekog ubila. Kasnije sam se vratila i dečku vratila jastuk, a on je bio prilično opušten zbog svega - ispričala je Alison.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.