BURAN ŽIVOT

Ispovijest hrvatskog manekena Pujasa, oprosti majko, ja se toga ne sramim

Ja sam pristojan i odgojen dečko, a to što sam radio neke probleme, to sam više radio iz neke svoje znatiželje, zaključio je Pujas

Pujas: Kokain je najveće zlo koje postoji. Instagram

Avaz.ba

10.9.2020

Zagrepčanin Fran Pujas (22) imao je buran život. Priznao je da je imao problema s drogom, dugovima, a dva puta je bio u zatvoru.

- Oprosti majko, ja se toga ne sramim, imao sam period od godinu i pol dana života, kada nisam bio baš pravi ovisnik, ali sam volio vući kokain. To mi je u životu donijelo jedino probleme i dugove. Počeo sam psihički pucati i paranoje doživljavati. Stvarno nije bilo ugodno. Želim mladima naglasiti: 'Bježite od tog!'. To je sve lijepo i divno u početku, ali taj početak jako brzo završi - ispričao je Pujas, piše 24sata.hr.

Spasila ga djevojka Paula Hublin. Instagram

Fran, inače model koji je snimao kampanju za jedan hrvatski brend, smatra kako je kokain najveće zlo koje postoji. 

- Sve to bude lijepo prvih nekoliko mjeseci, ali poslije se počinješ zatvarati u sebe, ne da ti se družiti s ljudima, to je užas najveći - poručio je.

Trpi osuđivanja svakodnevno. Instagram

- Naravno, trpim osuđivanja svakodnevno, i zbog tetovaža i zbog tih stvari koje sam radio. Mislim da osuđivanja ne bi trebala previše dirati ljude, pa ni mene. Zna mi se nekad dogoditi, npr. kad me osuđuju ljudi koje volim i poštujem. Ali, neki drugi ljudi, oprostite, boli me ona stvar za njih što misle o tom. Život kakav sam prošao s premalo godina, mislim da bi neke dotukao i ubio, dok mene nije. dobio sam volju promijeniti se i krenuti dalje - odgovorio je.

Zatim je priznao kako je bio u zatvoru i da ga je spasila djevojka Paula Hublin (21) koja s njim sudjeluje u 'Zadruzi'. Ona je 2017. ponijela titulu Miss Varaždinske županije.

- Cijeli život sam odrastao na ulici, jedini način na koji sam znao zaraditi novac je bio na ulici, nebitno što i kako. Bio sam dva puta u zatvoru, zadnji put me Paula primila kod sebe doma i čuvala mi pse dok sam bio u zatvoru. Prava cura stvarno, slala mi je pakete tamo. Ona mi je pomogla i praktički me natjerala da se maknem od tog uličnog života. Dokazala mi je da vrijedim puno više od tog. Puno ljudi, koji su stariji i možda pametniji, nije me uspjelo uvjeriti da se maknem od tog načina života, ali ona jest - otkrio je.

Bio dva puta u zatvoru. Instagram

Spomenuo je i svoju majku, koja, tvrdi, čuva ljude na visokim funkcijama.

- Kad sam bio u tom periodu života, gledao sam, što je zapravo tužno i jadno od mene, da imam što manje kontakta sa svojom majkom, da njoj ne radim probleme. Sada imamo dobar odnos i sada je sretna što sam s Paulom i vidi da se želim promijeniti, bit će još bolje - optimističan je.

Bez obzira na sve, za sebe je imao riječi hvale.

- Mislim da sam specifičan dečko, ne samo zbog tetovaža nego sam jako pozitivan. Ja sam pristojan i odgojen dečko, a to što sam radio neke probleme, to sam više radio iz neke svoje znatiželje - zaključio je Fran.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.