NAUKA

STUDIRANJE U HRVATSKOJ, SAD-u I DUBAIJU: Odaberi RIT Croatia i osvoji vrijednu stipendiju!

Dio renomiranog sveučilišta RIT

Redakcija

26.1.2016

Imaš priliku studirati na renomiranom američkom koledžu RIT Croatia koji je raspisao natječaj za dodjelu stipendija čiji fond iznosi više od 350.000 eura. Ispuni PRIJAVNI OBRAZAC i prijavi se odmah!

Autentično američko obrazovanje dostupno je u Hrvatskoj kroz studije RIT Croatia. RIT Croatia je dio renomiranog sveučilišta RIT iz države New York koji je osnovan daleke 1829. godine.

Za sve koje zanima sveučilište s više od 18.000 studenata, 230 studija i kampusima u Americi, Europi i Ujedinjenim Arapskim Emiratima – posjetite http://www.rit.edu.

Zašto odabrati RIT Croatia? Pogledaj zanimljiv VIDEO.

U Hrvatskoj je ovo sveučilište prisutno kroz kampuse u Dubrovniku i Zagrebu gdje studentima nudi svjetski priznate američke visokoobrazovne studije. 

Studenti iz Hrvatske i cijelog svijeta, američki i europski profesori s bogatim akademskim i profesionalnim iskustvom, praksa u Americi ili Dubaiju, američka i hrvatska diploma, izrazito visok postotak zapošljavanja diplomanata…

I još možeš dobiti stipendiju za željeni studij! Ovo su tek neke prednosti studiranja na jedinom američkom koledžu u Hrvatskoj. Pogledaj što o studiranju na RIT Croatia govore naši studenti.

Tražena zanimanja: studiraj Informacijske tehnologije na RIT Croatia!

Četverogodišnji stručni preddiplomski studij Informacijskih tehnologija koji se izvodi na kampusima u Dubrovniku i Zagrebu, studente osposobljava za perspektivna i sve traženija zanimanja iz područja kao što su programiranje, modeliranje baza podataka i razvoj i dizajn internet stranica.

Studij je multidisciplinaran, obuhvaća informatičke i poslovne discipline. Nastava se izvodi na engleskom jeziku. Tijekom studija stječu se znanja i razvijaju vještine iz ključnih područja računarstva uključujući razvoj programskih rješenja, razvoj web aplikacija i aplikacija za mobilne uređaje i razvoj baza podataka.

Nastavni program i standardi studija usklađeni su sa studijem Informacijskih tehnologija RIT-a. RIT je prvo sveučilište u SAD-u koje je 1992. utemeljilo i osmislilo akademski program Informacijske tehnologije kao znanstvenu disciplinu i profesiju.

I najveća poslovna društvena mreža, LinkedIn, prepoznaje RIT kao jedno od najboljih sveučilišta uključujući ga na liste Best Schools for Software Developers at Startups (13) te Best Schools for Software Developers (25).

Evo što o studiju kaže naš student Luka Dragičević: "Nakon mnogo godina premišljanja hoću li uopće upisati novi fakultet, proslijeđen mi ja poziv na upis na RIT Croatia. Izabrao sam IT smjer u Dubrovniku što je spojilo dvije strasti, onu prema tehnologiji te prema istraživanju novih životnih okruženja i testiranja vlastite uspješnosti u sredini koja traži najbolje od tebe. RIT Croatia ispunio je moja očekivanja, što i priliči vrhunskoj obrazovnoj instituciji sa izvrsnim međunarodnim ugledom i akademskim suradnjama. Istovremeno, što je još bitnije, RIT Croatia motivirao me da stvorim,nova očekivanja, ovaj put mnogo ambicioznija. Iako u samom startu već pruža priliku da ugrabite najbolje od onoga što nude - mogućnost studiranja na prestižnom matičnom kampusu u SAD-u te suradnju sa vrhunskim i pristupačnim profesorima i suradnicima, RIT Croatia nudi i mnogo prostora za realiziranje vlastitih ideja, počevši od sudjelovanja u zanimljvim klubovima do stvaranja projekata koji će me uspješno pripremiti za sve poslovne situacije nakon diplome. Uz dinamičnu nastavu na engleskom jeziku, kao i suradnju sa stručnjacima i studentima sa RIT internacionalnih kampusa, cijeli svijet uistinu postaje nova pozornica s koje se može graditi uspjeh".

Fond stipendija iznosi 350.000 eura! Požuri i prijavi se odmah!

RIT Croatia već godinama pomaže studentima da uz nepovratne stipendije  studiraju na tom uglednom američkom koledžu.  Prošle godine više od 60 posto studenata upisalo je studij s nekim oblikom financijske potpore. Sredstva pokrivaju 10- 50 posto školarine i iskoristiva su za upis na stručne preddiplomske studije. Kriteriji za odabir su dosadašnja akademska postignuća, financijske potrebe i motivacija za studiranje na RIT Croatia.

Evo što o stipendijama kaže naš diplomant Josip Šuta: "Proces za ostvarivanje prava na financijsku potporu bio je brz i jednostavan. Ispunio sam obrazac za prijavu, napisao motivacijski esej i predočio svjedodžbe iz srednje škole. Slijedio je ugodan motivacijski razgovor s osobljem studija. Na moje veliko zadovoljstvo, zadovoljio sam sve uvjete i dobio financijsku potporu. Nedugo nakon toga ostvario sam pravo i na dodatna financijska sredstva, što mi je značajno olakšalo financiranje studija."

VAŽNO!!

- Kandidati koji se prijave do 15. veljače 2016. imaju prednost prilikom odluke o dodjeli financijske potpore na temelju potreba.
- Rezultati će biti objavljeni 15. ožujka 2016.
- Ako si odlikaš ili odlikašica, automatski ostvaruješ pravo na stipendiju u iznosu od čak 4000 €

Prijavite se na vrijeme putem OBRASCA ZA PRIJAVU 

Za više informacija obratite se Odjelu za upise na email: [email protected] - tel: + 385 (0) 1 643 9100 / + 385 (0) 20 433 000 ili posjetite link STIPENDIJE.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.