LIFESTYLE

Beskućnik - žigolo svaku noć spava sa drugom ženom

Kako kaže tajna je njegova arogancija i stav

(Al. Ti.)

17.9.2014

Na društvenim mrežama se odnedavno počeo širiti dokumentarac o 26-godišnjem beskućniku Joeu koji, spava s različitim ženama kako bi imao krov nad glavom.

Mladić koristi svoje zavodničke tehnike kako bi svake večeri u krevet odveo drugu ženu i tako osigurao smještaj. Međutim, i sam priznaje da ponekad mora prenoćiti na trotoaru, a tokom dana se u trgovinama pokušava se dočepati dezodoransa, besplatnih uzoraka gela za kosu ili novac koji isprosi na ulici potroši na izgled.

Kako sam kaže tajna ovog beskućnika - žigola jeste njegova arogancija i stav koji žene obaraju s nogu

"Svakoj govorim da je volim i da je želim ženiti, ali čisto u rekreativne svrhe", tvrdi on i dodaje da je na ulici završio nakon što ga je majka iz kuće izbacila zbog ovisnosti o drogama.

Iako nije zadovoljan svim aspektima svog života, tvrdi da postoji jedna prednost: "Spavam na trotoaru dvije ili tri noći u sedmici, ali svakog dana mogu raditi šta želim. Moja jedina odgovornost je da ne izgledam kao beskućnik".

Ipak, ovaj neobični beskućnik upozorio je mlade da ovaj život nije za svakog: "Prilično sam siguran da sam ja, pogledamo li ostale njujorške beskućnike, jedini kome ovo polazi za rukom".

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.