LIFESTYLE

Bivše zečice otkrivaju: Ovako izgleda život u vili Hugha Hefnera

Unutar "carstva" vlada određena hijerarhija

(Am. K.)

6.4.2015

Gotovo je nevjerovatno da čovjek u poznim godinama ima armiju "idealnih" devojaka oko sebe i da one sve uživaju da budu dio Playboy carstva. Nevjerovatnim se čini i život čuvenih zečica, ali kako zapravo izgleda radni dan jedne djevojke sa ovom titulom?

Zečica u penziji, koja je željela da ostane anonimna, iskreno je progovorila o svom iskustvu.

 

zecice-2

Zečice su dužne da budu kući tačno u 21 sat

Iako naizgled one uživaju u svom poslu, svaka zečica sa sobom nosi mračnu tajnu iz ovog carstva.

Mnogima izgleda kao da se te djevojke zabavljaju po cijeli dan, dobijajući šta god požele, bez obzira na cijenu, no, situacija je drugačija.

Unutar ovog “carstva”  vlada određena hijerarhija u kojoj je Hju Hefner (Hugh Hefner) odavno postavio pravila od kojih nema odstupanja.

Štagod da rade u toku dana, zečice su dužne da budu kući tačno u 21 sat, bez odstupanja, a posjete poznanika su strogo zabranjene u kući. Dok je ova anonimna zečica radila u Playboy klubu u Engleskoj, pravila su bila jako oštra.

Sve zečice su morale da budu na poslu sat vremena ranije, i taj sat im se nije plaćao. Za to vrijeme svaka zečica je morala da nalakira nokte, napravi savršene lokne i da se besprijekorno našminka.

 Nekoliko minuta pred početak smjene, "mame zečice" bi ih pregledale, i ukoliko nisu bile na visini zadatka i ukoliko njihov izgled nije ispunjavao kriterijume, morale su da te propuste isprave. Svaki minut koji izgube u ispravljanju svojih grešaka u izgledu, odbijao bi im se od plate.

 Ukoliko bi neko od prisutnih sa "dubokim džepom" odlučio da časti zečicu, mali dio tog bakišiša bi odlazio njoj. Bakšiš  svih zečica sakupljao se na jednom mjestu.

Na kraju mjeseca od ukupne sume bakšiša oduzimao se doprinos kojim su se plaćale takse. Od sume koja ostane dijelio se bakšiš svim zečicama, čak i onima koje ga nikada nisu zaradile.

Nakon što bi završile posao u ranim jutarnjim satima, zečice koje nisu imale svoj auto, rizikovale bi da budu fizički napadnute od okolnih pijanaca dok bi čekale prvi jutarnji prevoz.

 O svom iskustvu u Playboy vili, govorila je otvoreno i jedna od Hefnerovih miljenica, Holi Medison (Holly Madison).

holly

Holly Madison: Pokušala da izvrši samoubistvo

Ona je izjavila da je tokom boravka u vili potpuno izgubila identitet, i da se većinu svog radnog vremena osjećala kao rob.

Kada je poželjela da rodi dijete, Hefner joj je poklonio majmuna za ljubimca kako bi odustala od te, kako on kaže "sulude" ideje.

Holi je izjavila da je pred kraj svoje karijere zečice pokušala da izvrši samoubistvo, jer se osjećala kao da nema nade za bolju budućnost.

 Ona piše knjigu u kojoj će otkriti sve detalje svog iskustva boravka u vili.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.