LIFESTYLE

Kazanova: Posjetila ga djevojka u bolnici pa shvatila da je jedna od 17

Nevjerovatan slučaj u Kini

(Am. K.)

7.4.2015

Mladi Kinez sigurno je zažalio što je stradao u saobraćajnoj nesreći. Ne toliko zbog tjelesnih povreda koliko zbog činjenice da su doktori nazvali njegovu djevojku.

Yuan Fang, mladić iz Kine u posljednjih je nekoliko dana doživio je dva strašna šoka. Prvi se dogodio kada je učestvovao u teškoj saobraćajnoj nesreći, a drugi kada je po prvi puta otvorio oči i shvatio da su oko kreveta sve njegove djevojke. Njih sedamnaest.

Nijedna od njih, prenosi "Daily Mail", nije znala za ostalih 16 djevojaka. S jednom od njih u vezi je bio punih devet godina, a s drugom je imao i dijete.

- Zaista sam se zabrinula kada sam čula da je u bolnici. No, kada su počele dolaziti i druge vrlo lijepe djevojke, više jednostavno nisam mogla plakati, izjavila je Xiao Li, djevojka s kojom je u vezi bio godinu i po.

Majka njegovog djeteta kroz suze je rekla medijima da ga više ne voli, a sve su zajednički otvorile grupu na jednoj od društvenih mreža kako bi mogle komunicirati i vidjeti kolike je razmjere imao Yuanov seksualni i romantični apetit.

Njegov je poduhvat izazvao veliku pažnju medija u Kini, a osim negativnih komentara nerijetki su i oni koji mu iskazuju divljenje.

Kako je samo uspijevao, bez da je i jedna od njih posumnjala? Kako je upamtio sva njihova imena? Pitanja je mnogo, a odgovor samo jedan - Yuan sigurno više neće imati toliko sreće sa djevojkama kao što je imao dosad.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.