LIFESTYLE

VOZAČ JE NIJE NI PRIMIJETIO Najmanje 30 metara školski autobus vukao djevojčicu po cesti

Zastrašujući video

(Al. Ti.)

18.5.2015

Učenicu osnovne škole Wilkerson u Kentuckyju školski autobus vukao je najmanje 30 metara, a uznemirujući incident snimila je nadzorna kamera.

Neimenovana djevojčica, stara pet ili šest godina, išla je iz škole i htjela ući u školski autobus kada je njen ruksak zapeo u vratima, kazao je policijski glasnogovornik Dwight Mitchell za NBC.

Policija tvrdi da ju je autobus vukao po cesti 30-ak metara, ali svjedoci su udaljenost opisali većom od nogometnog igrališta te su kazali da je vozač autobusa stao tek kad je drugi vozač osobnog automobila primijetio kako autobus vuče djevojčicu.

- Vidio sam automobil kako je projurio ulicom. A onda shvatio da je ubrzavao kako bi zaustavio autobus - kazao je mještanin Esther Karschner.

On i drugi ljudi koji su bili u blizini potrčali su kako bi pomogli djevojčici, koja je s povredama prevezena u dječju bolnicu Kosair, no očekuje se da će se u potpunosti oporaviti.

- Bila je prisebna i govorila kako želi vidjeti svoju mamu - kazao je Karschner.

Nadzorna kamera koja je snimila nesretni događaj je postavljena na kući Toma Carmana koji je kazao kako je u šoku jer vozač autobusa vidio da su djevojčicu prikliještila vrata.

- Nisam mogao vjerovati. Odskakivala je lupajući u vrata i pod... izgledalo je strašno - kazao je.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.