LIFESTYLE

GATARA OTKRIVA BUDUĆNOST Bikovima ljubav neće ići, a Djevica će uživati!

Evo šta karte proriču

(N. K.)

19.5.2015

Ciganke gatare su poznate po tome što gledaju u dlan i karte kako bi predvidjele budućnost. Evo šta vam karte proriču u narednom periodu!

OVAN

KUĆA - PORUKA – LOPOV

Iako Ovnovi u vezama pokušavaju stabiliziraju odnos s partnerom, očito je da postoji veliko razmimoilaženje. Skloni ste da najvažnije probleme gurate pod tepih i bavite se samo sitnicama.

Slobodnima se život najviše vrti oko posla i više su skloni da kradu neke trenutke opuštenosti i zadovoljstva, nego da se u potpunosti posvete. Naglašene su kratkotrajne afere, neobavezni seksualni odnosi, veze sa zauzetim osobama.

Očekuju vas troškovi vezani za porodićno kućanstvo i popravke. Ako neki simptom kratkotrajan, ali ima tendenciju da se ponavlja – posjetite liječnika.

BIK

NEŠTO NOVCA – POSJETA – LJUBAVNIK

Bikovima ljubav neće ići od ruke u narednom razdoblju. Posao koristiti kao izgovor, a ustvari niste zadovoljni na emotivnom planu. Niste usklađeni s voljenom osobom i ne posvećujete dovoljno pažnje jedno drugom. Iako joj se previše posvećujete, posao vam je presipanje iz šupljeg u prazno. Niste adekvatno plaćeni za ono što radite. Zdravlje odlično.

BLIZANCI

PORUKA – NESREĆA – LJUBOMORA

Skloni ste aferama i očekuju vas problemi sa voljenom osobom. Suočit ćete se s ljubomorom i pritiskom od strane voljene osobe. Zanimljivi ste suprotnom spolu, ali više ćete privlačiti avanture i “zabranjeno voće”.

Očekuje vas zabrinutost i nesigurnost u poslovnim odnosima. Osjećate da trenutno nemate uticaja na dešavanja, a informacije koje dolaze nisu optimistične. U brzini možete povlačiti pogrešne poteze. Savjet je pratiti događaje i pokušate se prilagođavati promjenama. Priljevi novca su povremeni i nedovoljni da pokriju vaš troškove, koji konstantno rastu. Zdravlje dobro.

RAK

NOVAC – SREĆA – BOLEST

Rakovi u vezama ili u braku moraju nešto mijenjaju. Temelji nisu poljuljani, ali je između vas počela da se uvlači kolotečina, i sve češće zatičete sebe kako se pitate – Šta nije u redu? Ljubav stavljate na drugo mjesto, a neke druge stvari postaju vam prioritet. Vodite računa da trajnije ne poremetite odnose koji su vam važni.

Samo vam je posao i materijalna situacija u glavi. Iako vam nije lako da se izborite s obvezama, svjesni ste da sada morate biti odgovorniji nego inače. Budite uporni i uspjeh će sigurno doći. Psihički i fizički ste iscrpljeni.

Iza “lakih” zdravstvenih simptoma možda se krije nešto ozbiljnije. Na prvi znak bilo kakvih tegoba, obratite se liječniku.

LAV

KUĆA – POSJETA – NEISKRENOST

Ukoliko se između vas i partnera uvlači sumnja ili nesigurnost, potrebno je što prije stvari izvesti na čistac. Samo jasni odnosi su sigurni odnosi. Što se slobodnih lavova tiče, možete pričati da želite što prije nađete nekog pored koga ćete se smiriti, ali vaša djela govore potpuno suprotno. U poslu slušajte sebe i svoju intuiciju. Nećete pogriješiti. Moguće je trovanje hranom, pa izbjegavajte brzu hranu i mesne prerađevine.

DJEVICA

NADA - VJERNOST – LJUBAVNICE

Na prvi pogled onima koji su zauzeti situacija uopće nije loša. Nema problema, nema velikih iskakanja, nema ljubomorisanja, nema svađanja, nema svakodnevnih prepirki koje su vam zagorčavale život. Zaista treba budete zadovoljni … ali, vi to niste … zašto? Pa možda iz tog razloga što se ne događa ništa posebno, što se sve nekako odvija suviše sporo, suviše poznato, suviše jednolično.

Ne kukajte za akcijom, već uživajte u ovim trenucima mira. Slobodni … znate li vi šta hoćete uopće? Samo vi nastavite čekati da vam sreća sama od sebe, bez ikakvog vašeg truda, padne u krilo … lijepo ćete se načekati. Sve ono što priželjkujete profesionalno, kao da stalno izmiče od vas, realno gledano situacija nije loša ali nemate nikakav osjećaj napredovanja. Pritajeno nezadovoljstvo je prisutno. Zdravlje odlično.

VAGA

NEISKRENOST – ČEŽNJOM – POSJETA

Vaše raspoloženje je dosta promjenjivo što će se itekako odraziti na postojeće odnose. I dalje se s partnerom provlače nedefinirane situacije, i tokom ovog mjeseca su mogući prekidi ili ozbiljniji poremećaji u vezama. Mogući povremeni kontakti sa strane, prevare, laži … jedna sveopća zbrka u kojoj nema ni traga od povjerenja. Moguće je da neko pokušava osporiti ono što radite ili se bar trudi da vas saplete na svakom koraku. Skloni ste stresu.

ŠKORPION

DAR – SREĆA – VJERNOST

Tko čeka – dočeka. Situacija se dosta popravlja u partnerskim odnosima. Očekuju vas neke lijepe vijesti – zaruka, vjenčanja ili makar početak zajedničkog života. Konačno ćete biti zadovoljni poslom jer ćete uspjeti da se stabilizujete. Radit ćete i na usavršavanju. Zdravlje odlično.

STRIJELAC

NEPRIJATELJ – ISTINA – NADA

Preko trnja do zvijezda … eto kratkog opisa za ljubavni život Strijelčeva. Partnerski odnosi su pod velikim pritiskom, stvari nikako ne idu kako treba, ali isto tako imate i izuzetno dobru mogućnost da ovo sredite. Prisjetite se svega što vas veže, popričajte i vratite se u kolosijek. Savladavanje prepreka u poslovnim odnosima i sa saradnicima oduzet će vam dosta vremena i živaca. Očekuju vas dobici preko ženskih osoba. Zdravlje je solidno.

JARAC

NADA – NEPRIJATELJ – DAR

U partnerskim odnosima je red meda, red leda … ali je sve tako zanimljivo i slatko, pogotovo kada se “ratovanje” završi poljupcima pomirenja. Pred slobodnima je izazov – neko vas jako privlači, ali neće tek tako lako da se prepusti vašim romantičnim izljevima.

Morat ćete se potrudite. Potrebno vam je da imate jaku konkurenciju na poslu da biste pokazali svoje najbolje kvalitete. Tek kroz borbu, osvajanje i “istjerivanje” onoga što želite osjećate se dovoljno sposobnim i jakim. Ako bude zdravstvenih problema, oni će biti brzo riješeni. Odlično se osjećate.

VODENJAK

ISTINA – LJUBAVNICE – TUGA

U emotivnim odnosima budite oprezni, savjetuje se iskrenost i otvorenost među partnerima, da ne bi došlo do tuđeg miješanja u vašu vezu. Moguće je da ćete uspjeti ostvariti samo dio svojih namjera prema osobi koja vam se sviđa, ali blokada i dalje postoji. Sve je spremno za unaprijeđenje na poslu.

Neka vrsta promjena, reorganizacije, morat će nastupi. Možda ćete nekih saradnika, kolega, morati odreći, ali ovo shvatite kao formu odbacivanja onoga što vas koči. Povremeno ćete imati padove raspoloženja i energije. Više provodite vremena izvan kuće da biste se oraspoložili.

RIBE

PISMO – LJUBOMORA – SVADBA

Nemojte dopustiti da budete ona osoba koja po strani gleda kako su drugi sretni i zaljubljeni, a vi se osjećate neispunjeno i nevoljeno. Za slobodne su prave prilike tu, ali morate prevladati neke prošle emotivne bolove, prošla ozljeđivanja i dati sebi ponovo priliku za ispunjenost i zadovoljstvo, pišu Novosti.rs.

U postojećim emotivnim vezama i brakovima moguće konfliktne situacije, porast ljubomore, neki glasovi i druge osobe ometaju vašu vezu. Bit će potrebno da se vidi što je od ovoga istina a što ne. Vidi se naglašeno prisustvo konkurencije na poslu, kao i pokušaji djelovanja protiv vas. Ne dopustite sebi da padnete tako lako. Znate svoj put i slijedite ga istom upornošću kao i do sada. Potvrde nekih poslova dolaze, kao i vijesti o novcu. Budite oprezni u saobraćaju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.