LIFESTYLE

NEVJEROVATNO Policija uhapsila svinju, ona im se uneredila u autu

U američkom gradu Michiganu

(Am. K.)

1.6.2015

Policijska uprava američkog gradića Mičigena (Michigan) izdala je saopćenje u kojem obavještavaju javnost o hapšenju svinje koja je prvo "terorizirala' stanovnike, a kasnije i policajce obavljanjem nužde u automobilu.

Nakon što je pobjegla vlasniku, problematična svinja tumarala je gradićem Shelby Township i pritom preplašila nekoliko ljudi kojima je ulazila u dvorišta i napadala ih. 

Nakon što je jedna gospođa nazvala policiju, oni su je uspjeli locirati i uhapsiti. Kao i svakog kriminalca, policajci su svinju smjestili na zadnje sjedište automobila, uopće ne razmišljajući što bi se moglo dogoditi. 

Svinja je naime njihov automobil pretvorila u svoj toalet i obilno se uneredila. 

- Mislio sam da sam nakon 25 godina službe vidio sve, a onda me nazvao šef smjene i rekao mi da imamo problem - svinju koja radi haos po cijelom gradu, izjavio je zamjenik šefa stanice Mark Coil. 

- Policajci su izašli na teren te uspjeli savladati svinju i smjestiti je na stražnje sjedalo automobila. Rekli su da im nije stvarala previše problema, sve dok ju nisu smjestili u auto, objasnio je Coil. 

Što je ona napravila od automobila vrlo se jasno vidi na priloženoj fotografiji.

svinja-1

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.