LIFESTYLE

UKLETI HOTEL Majku i kćerku u hotelu dočekali duhovi dviju djevojčica

Jeziva dobrodošlica

(Al. Ti.)

3.6.2015

Nevjerovatno jezivu fotografiju su prije nekoliko dana na društvenim mrežama objavile Lori Ell-Burns i njena kćerka Anndrea Reisenauer.

Njih dvije su uvjerene da su u jednom hotelu u Shillo Innu ugledale duhove dviju djevojčica kako sjede u hodniku.

Majka i kći su djevojčice ugledale oko ponoći pri izlasku iz lifta, međutim prva im pomisao nije bila da svejdoče nečemu nadnaravnom.

duhovi

"Najprije sam pomislila: Zaboga, što djeca rade u ovo doba noći na hodniku? Gdje su im roditelji? No, potom sam primijetila da curice nose neobične duge haljine, odjevne predmete kakve je nemogće vidjeti u ovom stoljeću", napisala je u uvodu Lori Ell-Burns i nastavila:

"Djevojčice su sjedile u potpunoj tišini, bez ijedne riječi. Budući da se baterija na mom mobitelu ispraznila, zamolila sam kćer da ih slika. Čim ih je fotografirala, djevojčice su nestale tako što su prošle kroz zid!", dodala je Ell-Burns, koja je potom odjurila na recepciju kako bi prijavila što je vidjela.

Od radnice je saznala da hotel u kojem boravi jest na glasu kao uklet, a takvu smo informaciju pronašli i sami na nekoliko blogova čiji se autori bave paranormalnom tematikom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.