LIFESTYLE

Šta danas radi Boba iz "Žikine dinastije"

Zvijezda kultne komedije

(Al. Ti.)

5.6.2015

Ljubi ga majka, kako ga je u kultnoj komediji zvala Dara Čalenić, sad ljulja tromjesečnog unuka i sretan je što nije glumac.

Svi ga pamte kao Bobu iz popularnih filmova Žikina dinastija - Lude godine", "Kakav deda takav unuk", "Idi mi dođi mi", iz osamdesetih. Ipak, Vladimir Petrović danas se bavi drugačijim poslom, piše Blic.
 
- Imam reklamnu agenciju i tim se poslom bavim već godinama. Razne smo reklame pravili. Sretno sam oženjen, imam dvoje djece, sina Igora i kćerku Anu. Oboje su završili fakultete, u braku su oboje, i prije tri mjeseca sam postao deda. Moj sin mi je podario unuka koji se zove Jere i upravo uživam s njim - rekao je za Petrović i priznao da ga trenutno ništa ne interesuje sem unuka.

vladimir-petrovic

- Ja nemam prilike da često uživam u njegovom društvu zato što moj sin i snaha žive u Zagrebu, ali sada su u Beogradu i provodimo lijepe trenutke zajedno - kaže Petrović.
 
Glumac je ranije izjavio za da se ne kaje što nije ostao u svijetu glume i da je sretan izborom koji je napravio.
 
- Nisam siguran da bi to bio posao koji bi me ispunjavao. U suštini, ja sam svoj hobi pretvorio u glavno zanimanje, pa tako radim ono što volim. Ne vidim sebe u tom svijetu - rekao je Boba iz "Žikine dinastije". 

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.