LIFESTYLE

Raskalašeni milioner stigao na Jadran: Evo koje ga je mjesto u Crnoj Gori oduševilo

Kralj Instagrama Dan Bilzerian odmara

(A. Vr.)

7.6.2015

Kralj Instagrama Dan Bilzerian odmara na Svetom Stefanu, gdje mu se pridružio još jedan član svjetske pokeraške elite - malezijski milijarder i nesuđeni ambasador San Marina u Crnoj Gori, Wei Seng Phua. Od prekjučer na ovom otoku boravi i bivši tajlandski premijer Thaksin Shinawatra.

Bilzerian, poznat po milionima pratitelja na društvenoj mreži Instagram, navodno je po nagovoru ove dvojice odabrao da u gradu-hotelu provede kraći odmor, pišu crnogorske "Vijesti". 

Iako je u početku rekao da će ovdje biti par dana, jučer je na Instagram stavio fotografiju uz poruku: "Ostat ću ovdje još sedam dana, previše je lijepo da bih otišao".

Iako je dane provodio na otoku u društvu atraktivnih djevojaka, Bilzerian je imao i specijalne prohtijeve, poput onog da se samo zbog njega otvori kasino u hotelu "Avala" kako bi tamo okušao svoju kockarsku sreću.

kralj-instagrama-na-jadranu2

Bilzerian je prvak u pokeru. Bogatstvo mu se procijenjuje na oko 100 miliona dolara, vodi potpuno raskalašan život o čemu njegovi sljedbenicu imaju priliku svjedočiti na Instagramu.

Da se na Svecu okupilo 'zanimljivo' društvo potvrdila je jučer i kćerka bivšeg tajlandskog premijera Thaksina Shinawatre, stavljajući na Instagram njegovu fotografiju uz poruku 'Došao u Crnu Goru da mu se izda nova putovnica jer mu je u staroj nestalo strana. Sad je spreman osvojiti svijet'. 

Shinawatra je 2009. dobio crnogorski pasoš po skraćenom postupku, iako je u tom trenutku bio kazneno tražen u rodnoj zemlji zbog korupcije.

Malezijski milijarder Wei Seng Phua takođe je 'emotivno vezan' uz Crnu Goru, koju posjećuje s vremena na vrijeme.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.