LIFESTYLE

SLIČNOST NEVJEROVATNA Nikada se nisu srele, a izgledaju kao bliznakinje

Pronašle se pomoću stranice Twin Strangers

(Al. Ti.)

31.8.2015

Jennifer i Ambra nikad se prije nisu srele, a osim velike udaljenosti, dijeli ih i deset godina razlike. Međutim, ove dvije žene iz različitih dijelova SAD-a izgledaju kao identične blizanke.

Jennifer (33) iz Springa u Texasu ostala je zaprepaštena kada je prvi put ugledala 23-godišnju Ambru iz Sjeverne Karoline, a upoznale su se samo pet minuta nakon što su se prijavile na stranicu Twin Strangers koja korisnicima pomaže kod pronalaska dvojnika.

"Samo sam unijela podatke i pojavila se", govori Jennifer i dodaje da ju je ova priča fascinirala: "Htjela sam otkriti postoji li neka osoba nalik meni i dijelimo li neke druge sličnosti osim onih fizičkih".

Vlasnici stranice odlučili su organizirati njihov susret. Naravno, Twin Strangers odlučio je malo frizirati ovu priču pa su uz pomoć šminke i posjeta frizeru izgledale daleko sličnije nego dotad, ali to ne mijenja činjenicu da je sličnost nevjerojatna.

"Sličnost je nevjerovatna, čak i pomalo jeziva", rekao je Travis, koji je sa svojom zaručnicom Jennifer došao u Sjevernu Karolinu.

Čak je i njena majka Karen ostala u šoku: "Nevjerovatno ličiš na moju kći. Imate čak i isti osmijeh. Kako je ovo moguće?".

Podsjetimo, projekt Twin Strangers započela je Karen Branigan nakon što je na internetu pronašla svoju dvojnicu Niamh Geany.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.