LIFESTYLE

Zbog djevojke izumio grudnjak koji vibrira i povećava grudi?

Na testu u Americi

(N. K.)

6.9.2015

Jelena Sabić (24), djevojka Milana Milića (30) iz Srbije, kazala mu je kako bi htjela veće grudi. Milan se bacio na istraživanje kako ih povećati bez operacije te je izumio grudnjak koji ih navodno povećava vibracijama.

Milan, bivši student mašinstva, svoj izum je nazvao e-grudnjak, a trenutačno ga testiraju žene u Americi. Jedna od žena koja je testirala grudnjak u Miamiju kazala je da su joj grudi porasle s veličine B na veličinu C nakon što ga je nosila sedam dana po 15 minuta svaki dan. Dr. Michael Salzheaur, plastični hirurg u Miamiju, potvrdio je da su grudi Sabrine Molinar porasle nakon nošenja Milanova izuma. Uz žene u Miamiju, e-grudnjakom oduševljena je i Milanova djevojka Jelena, koja ga je prva testirala.

- Mislili smo da će trebati više vremena, ali grudi su joj porasle za samo sedam dana - kazao je Milan. Nada se da će se njegov izum naći u prodaji sljedeće godine, ali još uvijek nije odlučio koliko će koštati.

Nije želio otkriti detalje svog izuma prije nego što bude službeno pušten u prodaju, ali e-grudnjak radi tako da vibracije tjeraju krv do grudi i poboljšavaju cirkulaciju.

Milan tvrdi da je nošenje ovakvoga grudnjaka potpuno zdravo, nije bolno te da ne postoji nikakvo štetno zračenje.

Dr. Duje D. Ostojić iz ordinacije za estetsku hirurgiju u Zagrebu kaže da ovaj grudnjak trajno ne povećava veličinu grudi.

- Taj grudnjak vjerojatno stvara negativni pritisak i može rastegnuti kožu. Može povećati grudi ali to nije trajno te se to radi kod pripreme za operaciju gdje se umeću implantanti - kazao je dr. Duje D. Ostojić za 24sata.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.