LIFESTYLE

NOĆ NA NOGAMA Muž se rano vratio kući pa je ljubavnik "spavao" na prozoru sedmog sprata

Vjerovatno je zažalio što se upuštao u aferu s udatom ženom

Mi. K.

18.9.2015

Anonimni Kinez najvjerojatnije je zauvijek požalio što se upuštao u aferu s udatom ženom. Naime, zbog te je nepromišljenosti noć proveo s vanjske strane prozora. Na sedmom spratu. 

Da, dobro ste pogodili, suprug se prerano vratio kući, a lokacije poput ormara i ispod kreveta očito u tom trenutku nisu zvučale najpametnije. 

Čovjek je tako cijelu noć proveo na nogama između dva klimatizacijska uređaja, a spasili su ga vatrogasci koje je sljedeće jutro pozvala supruga nakon što je muž otišao na posao, prenosi Mirror.  

Naravno, tip je tvrdio kako se on, jadan, uopće ne sjeća kako je završio izvan prozora, no kada ga je pritisnula policija, skrušeno je priznao preljub.

Žena pak nije očekivala da će se muž ranije vratiti s poslovnog putovanja. Mogla je pogledati koju tursku seriju jer muškarci se uvijek vraćaju ranije s putovanja i ulaze ravno u spavaće sobe. 

- Čovjek je najvjerojatnije poprilično popio i to mu je dalo hrabrosti da izvede nešto ovakvo. No kada se ujutro otrijeznio, shvatio je da bi bilo glupo vraćati se natrag bez pomoći, izjavio je glasnogovornik vatrogasne službe. 

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.