LIFESTYLE

PLJUŠTE LAJKOVI NA SVE STRANE Ovo je 5 najpopularnijih guza na Instagramu!

Popularni selfieji

Autor:(A. Vr./D. K.)

20.9.2015

Čini se da slikanje i promovisanje zadnjice nikada više nije bilo popularnije. Ovom trendu svakako su doprinjele Jeniffer Lopez i Kim Kardashan, koje rado pormovišu svoje obline. Poput njih, mnoge poznate dame, kao i djevojke širom svijeta su pale na ovaj trend, te tako rado obajvaljuju selfie svojih guza, koji je dobio nazvi belfie. Njihove fotke broje stotine hiljada lajkova, te je tako napravljena lista najpopularnijih poznatih guza na Instagramu.

1. Na prvom mjestu se nalazi Jeniffer Lopez sa najdužim stažom promovisanja zadnjice. Ona je na početku karijere bila često porzivana zbog velike guze, da bi malo kasnije to postalo pravi hit.

jlo

2. Drugo mjesto pripada najpopularnijoj starleti Kim Kardashian. Kim svakodnevno objavljuje po nekoliko fotki na Instagramu, gdje često ističe svoju pozadinu. Ona je bila optuživana da je koristila usluge estetskog hirurga kako bi imala veliku i istrćenu guzu, što je ona demantovala.

kim

3. Treće mesto pripada Rihhani, koja osim što pokazuje guzu, voli da  objavljuje i svoje bradavice. Iz tih razloga njoj je jedno vrijeme bio deaktiviran profil na Instagramu.

badgalriri

4. Stopama starije sestre je krenula KyleiJenNer, koja je za poslJednjih godinu dana postigla neJverovatnu popularnost. Ona se nalazi na četvrtom mJestu, a takođeR je bila optužena da je guzu povećala silikonskim implantima. Mlada Kayle je istakla da su joj guza i grudi porasle od čudesnih krema.

kylie

5. Peto mesto pripada Amber Rose koja uživa u pokazivanju svih svojih atributa. Amber često provocira seksi slikama. Jedni je smatraju nevjerovatno atraktivnom, dok drugi misle da je predebela da bi isticala svoje tijelo.

amber

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.